Ilinca Vandici s-a căsătorit cu fiul primarului din Tunari

Emoţii pentru Ilinca Vandici, care s-a căsătorit. Prezentatoarea TV s-a cununat religios, dar si-a si botezat copilul. După biserică, petrecerea a avut loc într-un restaurant de lux cu peste 500 de invitati.

RomaniaTV.net
16 oct. 2017, 06:40
Ilinca Vandici s-a căsătorit cu fiul primarului din Tunari

Ilinca Vandici a avut o apariție spectaculoasă la biserica nouă din Tunari. Rochia ei de mireasă nu a fost deloc una obișnuită, prezentatoarea a ales o ținută retro, cu multe perle, creația unui designer cunoscut. Aceasta este una dintre cele trei ținute pregatite pentru eveniment.

După câteva minute a ajuns și soțul ei, Andrei Neacșu, îmbrăcat cu un costum atipic, foarte accesorizat, cu libelule, iar în loc de cămașă a purtat un tricou negru. 

Imediat după cununia religioasă, Ilinca Vandici și-a creștinat băiețelul, pe Zian Ioan, s-a schimbat în altă rochie și a mers să-i întâmpine pe cei 500 de invitați la restaurantul unde a avut loc petrecerea. La nunta prezentatoarei cu fiul primarului din Tunari au cânta zeci de artiști, printre care Matteo, Lidia Buble, Cleante si Diana Matei, dar și Adi Minune.