Ilinca Vandici se căsătoreşte cu tatăl copilului ei: A existat şi cererea, am început să ne organizăm

Ilinca Vandici este în culmea fericirii. Recent, frumoasa prezentatoare a aflat că este însărcinată. Anul viitor, probabil, vedeta va face şi nuntă pentru că iubitul ei a cerut-o de nevastă.

19 ian. 2017, 12:32

Ilinca Vandici se pregăteşte să devină mamă şi soţ. Prezentatoarea a mărturisit că iubitul ei şi-a dorit foarte mult un copil şi sunt foarte fericiţi. A fost cerută de soţie şi în aceste momente fac pregătiri, chiar dacă nu are şi un inel pe deget. După ce va naşte, Ilinca Vandici se va dedica exclusiv copilului ei.

„Exista momente in viața cand pământul ti se pare mult prea mic pentru fericirea pe care Dumnezeu ti-o daruieste! Acesta este un astfel de moment! Cu mare bucurie in suflet am aflat ca vom fi binecuvântați cu un îngeraș si profitam de aceasta ocazie pentru a va împărtăși aceste sentimente unice! Va mulțumim pentru toată susținerea si pentru multitudinea de mesaje frumoase!!!”, a scris Ilinca Vandici pe pagina ei de Facebook.

Ilinca Vandici are 30 de ani şi are o relaţie cu Andrei Neacşu, fiul unui afaceritst din Ilfov.

„Noi am vorbit despre bebeluş, despre căsătorie şi lucrurile au evoluat extrem de frumos. Aaa, că nu am în momentul asta un inel pe deget sau că nu am încă actul la Primărie, consider că sunt nişte fleacuri atâta vreme cât între noi lucrurile au evoluat cum au evoluat. Sincer, a existat şi cererea, dar fără inel! Şi, am început să ne organizăm. Oarecum, noi eram pregătiţi sau credeam noi că suntem pregătiţi pentru venirea pe lume a unui bebeluş. Când s-a întâmplat, s-a întâmplat foarte repede de am zis: aoleu, nu pot să cred că se petrece aşa de repede! La modul în care eu nu am programat-o, nu am stat o luna, două, trei de la nu ştiu ce, să fac nu ştiu ce şi abia după aia… Nu, la noi s-a întâmplat foarte, foarte, repede.

Într-o zi am făcut un test, iar când am văzut rezultatul m-am panicat uşor. M-am dus la Andrei, în sufragerie, şi am stat un pic de vorba cu el şi apoi am început să îl întreb unele chestii: da’ tu cum vezi lucrurile, da’ cum vezi viaţa, da’mă iubeşti cu adevărat sau nu mă iubeşti cu adevărat? Da’ îşi doreşte un copil sau nu? Dar crezi că eşti pregătit pentru asta? Mă rog, puneam întrebări de siguranţă. Omul a răspuns pozitiv la toate întrebările respective, după care eu m-am dus în baie am luat testul şi i l-am arătat. El, şoc! „E real, e pe bune? Să mai facem unul să fim siguri” Cam aşa s-a desfăşurat toată perioada asta de 2 săptămâni până am mers la medic şi ne-a spus concret: în fiecare zi făceam 3-4 teste, cică să mai facem unul că să fim bine”, a declarat Ilinca Vandici.

Vezi si: Mesajul emoţionant al Ilincăi Vandici, după ce a anunţat că este însărcinată: „Există momente în viaţă când…”