Ilinca Vandici, şocată de prostituţie: „Ce voiai, cum îţi doreai, nu mai conta…”

Ilinca Vandici și soțul său au mers în Thailanda, însă vacanța lor a fost una departe de așteptările lor. A fost una de coșmar, după cum a mărturisit Ilinca Vandici la emisiunea pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D.

RomaniaTV.net
18 ian. 2018, 18:14
Ilinca Vandici, şocată de prostituţie: „Ce voiai, cum îţi doreai, nu mai conta…”

„Ce facem noi e frumos, dar emoțiile prin care trecem și toată energia pe care o pierdem la filmări e mult mai mare decât la un job obișnuit. Avem și noi nevoie de zile de relaxare. M-am gândit să plecăm undeva unde e cald și frumos. Am ales Thailanda. Vacanță de vis! După un zbor de vreo 12 ore, am ajuns acolo!

A fost cea mai urâtă vacanță în care am fost eu vreodată! În poze pare frumos. Am ales anumite locuri că să facem poze și părea frumos… Thailanda, multe insule, apă, palmieri, asta ne așteptăm să găsim acolo. Nimic! Plaje murdare, puține, plecam cu barca în fiecare zi pe alte insule că să găsim acel paradis feeric despre care auzeam. Era că în Eforie Nord o mie nouă sute toamna. Mulți indieni, mulți!

Era multă mizerie. Gândaci imenși! M-a șocat și nu am mai văzut niciodată în viață mea, sper nici să nu mai văd… Cum să zic… La fiecare colț de stradă oferte de … prostituție! Ce voiai, cum îți doreai, nu mai conta. Unul lângă altul, trăgeau de oameni. Am fost șocată! Urât, aglomerație! Stăteai o zi în resort, două… Și atât? Ce mai făceai? Nu sunt divă fițoasă, vreau să cunosc culturi…”, a spus Ilinca Vandici, după cum relatează libertatea.ro.