Imaginea care te va face să plângi în Vinerea Mare. Un băieţel care păzea oile a izbucnit în plâns când a văzut dulciuri

Un sfert din populaţia comunei Şopotu Nou, judeţul Caraş-Severin, trăieşte în condiţii greu de imaginat. Un convoi umanitar organizat de clubul Off-Road Adventure România din Bucureşti a dus câteva tone de ajutoare pentru circa 300 de oameni necăjiţi.

29 apr. 2016, 09:23

În comuna Șopotu Nou, județul Caraș-Severin, oamenii trăiesc în condiții greu de imaginat. Ei reprezintă un sfert din populația acestei comune din Munții Banatului. Majoritatea localnicilor practică agricultură de subzistență. Dacă într-un an nu se face porumbul sau cartoful, oamenii abia mai au ce mânca. La fel dacă vreo nenorocire le omoară animalele din bătătură. Principala lor sursă de venit o reprezintă subvențiile agricole pentru zone defavorizate.

Potrivit pressone.ro, un copil care stă zi de zi şi păzeşte oile pe dealuri a fost fotografiat în timp ce primea de la o tânără câteva dulciuri. Reacţia copilului te va lăsa fără cuvinte. În momentul în care băieţelul vede ciocolata începe să plângă.

Fotografie: Lucian Muntean

Vezi şi: Povestea emoţionantă a unei mame cu şase copii. Vezi unde dorm şi unde îşi fac lecţiile VIDEO