Imagini APOCALIPTICE cu FURTUNILE care au măturat România în ultimele ore VIDEO

Imaginile apocaliptice au fost surprinse în timpul furtunilor din ultimele 24 de ore din România. Cerul a fost negru şi a plouat cu găleata. Vântul puternic a doborât zeci de copaci, iar sute de gospodării au fost inundate.

09 iul. 2014, 10:42
Imagini APOCALIPTICE cu FURTUNILE care au măturat România în ultimele ore VIDEO

Imagini spectaculoase au fost surprinse în Arad, unde un nor de furtună i-a speriat pe locuitori. Când au văzut cerul întunecat şi norul, oamenii au crezut că este vorba despre o tornadă. Au filmat fenomenul neobişnuit şi au postat imaginile pe Internet.

Ploile şi furtunile au făcut prăpăd, marţi noaptea, şi în alte oraşe din ţară. Un sat din Vrancea cu 140 de suflete este rupt de lume după ce vijelia a rupt podul de legătură.

Dimineaţa, oamenii din Slobozia Bradului, Vrancea, şi-au pus mâinile în cap. Unii dintre ei sunt bolnavi, dar de Salvare nici nu se pune problema să mai ajungă.

În satul Vrata din Mehedinţi, oamenii au crezut că vor fi luaţi pe sus cu totul de vântul puternic.

Citeşte şi COD GALBEN de PLOI şi FURTUNI. Vezi zonele vizate

În judeţul Bistriţa-Năsăud, zeci de curţi şi gospodării au fost inundate. În unele locuri, apa a depăşit chiar şi jumătate de metru.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de fenomene periculoase valabilă până miercuri seara, ora 21.00.

Citeşte şi Furtunile au făcut RAVAGII în ţară. O gospodărie a luat foc, după ce a fost lovită de trăsnet

VEZI şi ALERTĂ METEO: Ploi TORENŢIALE, grindină şi vijelii în toată ţara