Imagini apocaliptice cu vijeliile care au făcut prăpăd în România VIDEO

După săptămâni de caniculă, vremea s-a dezlănţuit cu toată forţa în mai multe zone.

18 aug. 2015, 06:13
Imagini apocaliptice cu vijeliile care au făcut prăpăd în România VIDEO

A plouat torenţial, iar sub puterea vântului mai mulţi copaci şi acoperișuri au fost smulse şi purtate de vânt. Codul galben de ploi şi vijelii este valabil până astăzi la ora 23, iar meteorologii spun că vom avea parte chiar de un şoc termic, cu temperaturi de noiembrie şi vijelii puternice, potrivit România TV.

Citeşte şi FURTUNI DEVASTATOARE în ţară, după zilele caniculare. O bătrână a murit trăsnită de fulger VIDEO

De la caniculă la furtună pe Valea Prahovei. Căldura excesivă din ultima perioadă a fost stinsă cu ploi şi grindină. O puternică aversă, care a durat o oră, a dat peste cap traficul.

 

La Sinaia a căzut grindină, iar traficul a fost complet paralizat după ce porţiuni întregi de drum au fost inundate. Aşa a arătat traficul îm judeţul Vrancea pe o ploaie torenţială. Natura s-a dezlănţuit cu putere şi mulţi şoferi au fost nevoiţi să tragă pe dreapta din cauza vizibilităţii reduse.

În Argeş, trei persoane au fost rănite după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului din cauza vizibilităţii reduse în timpul unei ruperi de nori. Doi copii se aflau în masină. Unul dintre ei a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la un spital din Capitală.

Citeşte şi Acoperişul unui internat din Rădăuţi, smuls de vijelie şi aruncat zeci de metri