Imagini APOCALIPTICE. Fenomene meteo EXTREME, filmate de românii SINISTRAŢI în Turcia VIDEO

Unul dintre românii care, aflaţi în vacanţă în Turcia, s-au trezit izolaţi, fără acte şi maşini, a filmat momentele apocaliptice din timpul viiturii din noaptea de joi spre vineri.

RomaniaTV.net
02 mai 2014, 11:57
Imagini APOCALIPTICE. Fenomene meteo EXTREME, filmate de românii SINISTRAŢI în Turcia VIDEO

Clipe de coşmar pentru zeci de turişti români aflaţi în vacanţă în Turcia. Oamenii au fost aproape de moarte după ce o viitură puternică a lovit insula pe care se află. Românii au rămas fără maşini, bani şi acte.

Cei care au avut prezenţă de spirit au filmat cu telefoanele sau tabletele toată scena, iar în imagini se vede cum maşinile sunt luate ca nişte bărcuţe de puhoaiele care se revarsă pe strada din imediata apropiere a hotelului.

 

Printre românii sinistraţi în Turcia se numără şi jurnalistul România TV, Valentina Pufulescu, care a povestit că mulţi au văzut moartea cu ochii în momentele de groază din timpul nopţii

„Viitura a venit după câteva ore de ploaie torenţială, pe la ora 3 dimineaţa. Când am deschis uşa hotelului iadul era dezlănţuit, pe stradă nu se mai vedea absolut nimic, maşinile nu mai erau în faţa hotelului, iar în scurt timp s-a orpit şi curentul. Era beznă totală, doar şuvoaiele de apă se auzeau cum curg pe stradă. Maşinile sunt acum cu airbg-urile sărite, au geamurile sparte”, a spus Valentina Pufulescu, jurnalist România TV.

Aceasta a precizat că maşinile au fost preluate cu platforme din locurile unde au fost duse de puhoaiele de apă şi duse într-o parcare, urmând să fie nevoie de sprijinul autorităţilor române pentru repatrierea vehiculelor, care s-au defectat şi care nu pot fi reparate, întrucât pe insulă nu există niciun service auto.