Fenomen STRANIU la Iaşi. O pădure a fost distrusă de ploaia îngheţată VIDEO – Imagini APOCALIPTICE

Ploaia îngheţată a facut ravagii în Iaşi. O pădure a fost distrusă aproape în totalitate din cauza tonelor de chiciură. Pentru şoferi a fost un adevărat pericol, crengile s-au rupt şi au căzut pe şosea.

RomaniaTV.net
11 dec. 2014, 16:54
Fenomen STRANIU la Iaşi. O pădure a fost distrusă de ploaia îngheţată VIDEO – Imagini APOCALIPTICE

Traficul între Iaşi şi Vaslui a fost îngreunat ore bune, joi, pentru ca pădurarii să poată tăia copacii care stăteau să cadă. Potrivit România TV, ploaia de gheaţă care a căzut în ultimele zile a transformat crengile copacilor în gheaţă care sunt un adevărat pericol pentru şoferi.

Ca să evite pericolul, angajaţii de la Ocolul Silvic s-au apucat de tăiat copacii de pe marginea drumului. Şoferii fie au făcut slalom printre crengile rupte, fie s-au trezit că sunt opriţi de mai multe ori, la distanţă de doar câţiva kilometri.

E un fenomen cu care noi nu ne-am confruntat până acum. Din cauza ploii s-a format această chiciură pe ramuri şi s-au produs rupturi”, a declarat Corneliu Răşcan, director la Direcţia Silvică Iaşi. Un fenomen asemănător s-a întâmplat acum o săptămână şi în nord vestul României, în judeţul Sălaj.