Imagini BOMBĂ cu „săgeata” lui Dorin Cocoş, denunţătorul Alinei Bica. Întâlnire de taină, în Bulgaria

Noi imagini cu politicieni şi afacerişti implicaţi în cele mai scandaloase dosare din acest an au apărut în presă. Jurnaliştii de la cancan.ro au publicat sâmbătă fotografii de la o întâlnire de taină a apropiaţilor lui Dorin Cocoş, între care şi Stelian Gheorghe, zis şi "Săgeata" lui Dorin Cocoş, cel care a denunţat-o pe şefa DIICOT Alina Bica, Eugen Bejinariu, Mihai Mustea. Întâlnirea ar fi avut loc la Balcic, în Bulgaria. 

RomaniaTV.net
22 nov. 2014, 10:25
Imagini BOMBĂ cu „săgeata” lui Dorin Cocoş, denunţătorul Alinei Bica. Întâlnire de taină, în Bulgaria

Gheorghe Stelian, zis „Stelu”, sageata lui Dorin Cocos, cercetat in dosarul in care Alina Bica, sefa DIICOT, era filat de mai multa vreme, potrivit cancan.ro, care a publicat sâmbătă imagini în care apar, alături de Stelu, politicianul Eugen Bejinariu, Aurel Radu, controversatul director al Metrorex, si Mihai Mustea, zis „Dibaciu'”.

Pozele au fost realizate in luna aprilie in Bulgaria, acolo unde acestia sperau sa nu fie vazuti sau asculati, si sa poata puna tara la cale fara sa-si faca griji ca cineva va afla. 

Potrivit cancan.ro, „Stelu” si compania au stat la un complex exclusivist, BlackSeaRama Golf& Villas, acolo unde Dinu Pescariu detine un apartament. Baietii s-au cazat, au facut un dus, au baut un cocktail, dupa care s-au indreptat spre locatia in care Dinu Pescariu si-a sarbatorit ziua.

Gheorghe Stelian este denunţător în dosarul în care Alina Bica, procurorul şef al DIICOT, a fost arestată. Şefa DIICOT este acuzată de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu într-un dosar legat de retrocedarea unui teren. Alina Bica s-a predat sâmbătă dimineaţa la arestul Poliţiei Capitalei.