Imagini cu Laura Codruţa Kovesi şi comisarul Traian Berbeceanu la o nuntă la care şefa DNA a fost naşă

Au fost scoase la iveală noi imagini controversate cu Laura Codruţa Kovesi. Şefa DNA apare alături de comisarul Traian Berbeceanu, la o nuntă la care Kovesi a fost chiar naşă. Pozele cu cei doi au fost făcute publice de lumeajustiţiei.ro. 

RomaniaTV.net
18 aug. 2017, 13:14

Imaginile cu Laura Codruţa Kovesi şi Traian Berbeceanu reprezintă dovada clară a faptului că cei doi aveau o relaţie apropiată şi că se învârteau în aceleaşi cercuri. 

Fotografiile cu cei doi ar fi fost făcute în anul 2007, la nunta la care Laura Codruţa Kovesi l-ar fi năşit pe comisarul Adrian Drăghici, de la Biroul Operaţiuni Speciale Alba, ajuns ulterior şeful Poliţiei Sibiu. Nunta a avut loc la hotelul Ramada din Sibiu. 

Nu este prima data când apar fotografii cu cei doi. Singura diferenţă este că până acum cei doi au apărut împreună numai în ipostaze oficiale, aceasta fiind singura dată când apar într-un cadru neoficial.

Faptul că Laura Codruţa Kovesi şi Traian Berbeceanu aveau o relaţie apropiată încă din 2007 este de o importanţă deosebită întrucât Berbeceanu a scăpat de acuzaţiile DIICOT după ce DNA a deschis primul dosar de represiune nedreaptă, susţinând că dosarul lui Berbeceanu ar fi fost unul fabricat. 

Traian Berbeceanu a stat în arest din 24 octombrie până în 26 noiembrie 2013, în dosarul de la DIICOT Alba în care a fost acuzat, fără probe, că a sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei. 

Dosarul lui Berbeceanu a fost preluat de la DIICOT Alba la Structura Centrală a Direcţiei în 1 noiembrie 2013. În 16 mai, DIICOT anunţa că în dosarul lui Berbeceanu a fost extinsă urmărirea penală faţă de acesta, pentru luare de mită, spălare a banilor şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.