IMAGINI CUTREMURĂTOARE. Bodyguardul din Neamţ a primit peste 160 de lovituri în 22 de minute VIDEO

Imagini cutremurătoare cu momentele cumplite care i-au adus moartea unui bodyguard din Neamţ. Tânărul a primit peste 160 de lovituri, cu o bâtă, timp de 22 de minute încontinuu. Până şi procurorii sunt şocaţi de violenţa extremă şi au încadrat fapta la omor.

01 sept. 2016, 07:37
IMAGINI CUTREMURĂTOARE. Bodyguardul din Neamţ a primit peste 160 de lovituri în 22 de minute VIDEO

Momentele cumplite prin care a trecut tânărul bodyguard au fost înregistrate secundă cu secundă de camerele de supraveghere ale clubului. Tot scandalul ar fi pornit după ce victima a comandat băutură şi a refuzat să achite.

Căzut la pământ, bărbatul a fost lovit încontinuu timp de mai bine de 20 de minute. Anchetatorii au fost şocaţi când au vizionat imaginile şi au încadrat fapta la omor.

O ferocitate extraordinară. Aşa ceva nu am mai văzut, deci o violenţă cu o intensitate deosebită. Avem de-a face cu un individ care a lovit de 164 de ori victima timp de 22 de minute„, a spus un procuror.

Şocant este că în tot acest timp, niciun martor din club nu a sunat la 112.

Poate că dacă cineva ar fi intervenit şi ar fi sesizat serviciul de urgenţă 112, organele de poliţie, o instituţie de pază care era prin zonă şi ar fi intervenit în timp util chiar în timpul conflictului sunt convins că acum nu ne-am fi confruntat cu infracţiunea de omor„, a adăugat procurorul.

Îmi pare rău. Doi copilaşi au rămas în urmă. Da. Doi copilaşi. Îşi vedea de treaba lui, nu s-a certat cu nimeni pe aici„, a spus tatăl victimei.

Rănit şi cu picioarele zdrobite, tânărul a avut puterea să se ridice şi să se urce în maşină împreună cu un prieten, şi el rănit. După numai 3 kilometri, din cauza hemoragiei, a murit. Criminalul a fost prins şi a recunoscut tot. Acum este arestat preventiv pentru 30 de zile şi acuzat de omor.

Citeşte şi Un bodyguard a murit după ce a fost bătut cu bestialitate