Imagini cutremurătoare cu tânărul dispărut în mare. Vezi momentul în care băiatul se aruncă în apă

Prietenii au pus pe internet ultimele fotografii cu Andrei, care acum câteva zile ajunsese pentru prima dată pe litoral. Fotografiile surprind chiar momentul în care băiatul se aruncă în apă. Trupul lui nu a fost găsit nici până acum de scafandrii.

RomaniaTV.net
17 apr. 2014, 06:46

O escapadă la mare s-a transformat într-o tragedie pentru trei tineri. Un bărbat de 26 de ani din Bucureşti a intrat în apă să înoate, dar după câteva minute a dispărut. Îngroziţi, prietenii lui au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Scafandrii şi salvamarii l-au căutat până la lăsarea întunericului, însă nu l-au găsit.

„Un inger a plecat spre cer…Dumnezeu sa te odihneasca in liniste…Te iubim Andrei!”, „Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace …De undeva de sus ne va privi si ne va zambi mereu”, „e prea dureros sa privesti poza asta, stiind consecintele ei… R.I.P”, „Un inger a plecat spre cer…Dumnezeu sa te odihneasca in liniste…Te iubim Andrei!”, „Dzeu să-l ierte… Dar ce se grăbea..”, au scris prietenii lângă fotografie.

Tragedia s-a întâmplat la Mamaia. Tânărul nu ajunsese până acum pe litoralul românesc. Cum a văzut marea a şi sărit să facă o baie, însă imediat a dispărut.

Echipe de scafandri şi salvamari au plecat pe mare în căutarea lui, iar jandarmii au impânzit plaja. Eforturile căutătorilor au fost zădărnicite de curenții puternici, dar și de suprafața mare pe care o aveau de cercetat.â

„Am fost solicitați prin Serviciul Unic de Urgență 112 să intervenim pentru căutarea și recuperarea unei persoane înecate. Ar fi înotat cam 200 de metri, după care a dispărut”, a declarat Adrian Hornea, de la ISU Constanţa.

Salvamarii cred că nu prea sunt şanse ca tânărul să fie găsit în viaţă.