Imagini de colecţie cu Adrian Iovan. Vezi cum arăta în primii ani de şcoală, lângă învăţătorul lui FOTO

În urmă cu o săptămâna, o ţară întreagă afla că un avion cu şapte persoane la bord s-a prăbuşit în Munţii Apuseni. Au urmat ore critice în care toată lumea aştepta cu sufletul la gură salvarea pasagerilor. Din nefericire, după şase ore de aşteptare s-a anunţat că pilotul Adrian Iovan a murit. Durerea a fost nemărgintă pentru cei care l-au cunoscut, care cu greu vor uita zâmbetul inconfundabil al pilotului.

27 ian. 2014, 18:12

Românii nu vor uita vreodată privirea caldă şi zâmbetul inconfundabil al eroului-pilot Adrian Iovan.

Potrivit wowbiz.ro, pe lângă faptul că era un as, aşa cum spune familia lui, Adrian Iovan i-a cucerit pe români cu acel zâmbet şi cu acea privire caldă pe care o avea şi atunci când era copil, aşa cum se poate vedea şi din aceste fotografii de colecţie!

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN a murit cu gândul la fiul său. Ce a strigat pilotul, cu ultimele puteri

Citeşte şi:

Mărturii cutremurătoare de la locul tragediei din Apuseni: Studenta avea lacrimile îngheţate pe faţă VIDEO

Romaniţa, fosta soţie a lui ADRIAN IOVAN, ia o decizie CUTREMURĂTOARE cu câteva ore înainte de înmormântare

AURELIA ION, studenta moartă în accidentul aviatic, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

Citeşte şi: Cine trebuia să fie în locul studentei Aura Ion, în avionul care s-a prăbuşit în Apuseni FOTO

Pilotul Adrian Iovan şi-a pregătit mormântul încă de acum o lună. La finalul anului 2013, după ce şi-a îngropat tatăl, Adrian Iovan le-a cerut muncitorilor din Cimitirul Bellu Catolic să-i pregătească şi lui mormântul.

Imediat dupa ce şi-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez şi lui mormântul, lângă cel al părinţilor. M-a rugat să-i pun o pală de elice, aşa cum se pune la aviatori şi să-i pun şi poza din tinereţe, dar şi numele, cu funcţia pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, şi-a presimţit moartea”, a declarat unul dintre muncitorii din cimitir.

Citeşte şi Medicul EROU Radu Zamfir, la două zile după accident. „Marele meu REGRET e că ceilalţi doi nu mai sunt” VIDEO