Imagini de coşmar din Spitalul de Urgenţă Cluj: „Este un infern al MIZERIEI şi IADUL infecţiilor nosocomiale”

Emanuel Ungureanu, deputat USR și vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a publicat, pe pagina sa de Facebook, imagini terifiante din secția Chirurgie 2 a Spitalului Județean de Urgență din Cluj. Deputatul susţine că secţia este "un infern al mizeriei şi iadul infecţiilor nosocomiale".

26 nov. 2019, 18:22
Imagini de coşmar din Spitalul de Urgenţă Cluj: „Este un infern al MIZERIEI şi IADUL infecţiilor nosocomiale”

„Chirurgie 2, este un infern al MIZERIEI și IADUL infecțiilor nosocomiale.

Acum câteva săptămâni m-a sunat o doamnă să îmi comunice că tatăl ei a fost infectat cu bacterii ucigașe pe secția de Chirurgie vasculară din COCINA Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, numită Chirurgie 2…

I-am recomandat doamnei să sune la DSP Cluj, să strige, să nu accepte externarea până nu i se rezolvă infecția contactată pe secție.

Nu m-a ascultat.

Tatăl doamnei a murit la Infecțioase, în chinuri”, povestește Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Situaţie alarmantă la Spitalul de Urgenţă Cluj! Nu mai sunt bani de salarii, iar în salile de operaţie nu mai e nici măcar dezinfectant

„O parte din Clujul medical ignoră semnalele mele de alarmă, administrația județeană și cea locală, la fel. Sunt considerat nebun, circar, pentru că filmez mizeria cruntă din spitale, saltelele acestea rupte, care colcăie de bacterii. Nu am nicio plăcere să stau cu nasul în băi care put a urină și rahat, îmi pun în pericol sănătatea pentru a o salva pe a altora. Știți cine este șeful secției mizere unde am filmat aceste saltele? Marius Fodor, da, vă amintiți? A fost numit ilegal ca șef de secție de către managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Petrică Șușcă. Corupția, nepotismul, incompetența, chiar ucid! Din păcate, unii dintre voi mă credeți doar când ajungeți în aceste spitale de exterminare. Prea târziu…”, continuă Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu a publicat, la finalul săptămânii trecute, și imagini din Secția de Anatomopatologie a Spitalului Județean de Urgență din Cluj, pe care a descris-o ca „beciul groazei”.