Imagini de groază! Un bărbat este împins de la balcon de fiul său şi cade de la etajul trei al unui bloc din Roman

Imagini șocante au fost surprinse, vineri, la Roman. Un bărbat a fost împins de la balcon, chiar de fiul său, și a căzut de la etajul trei al unui bloc.

RomaniaTV.net
24 feb. 2018, 09:24
Imagini de groază! Un bărbat este împins de la balcon de fiul său şi cade de la etajul trei al unui bloc din Roman

Bărbatul de 56 de ani a ajuns la spital vineri după-amiază, după ce a căzut de la balconul locuinței sale. Acesta  a fost împins chiar de fiul lui.

Bărbatul a căzut mai întâi pe terasa de la etajul I și apoi pe o porțiune de pământ, nu de beton. Şocaţi de cele văzute, câţiva trecători au sunat imediat la 112. Bătrânul a ajuns în stare gravă la spitalul municipal din Roman. Medicii sunt rezervaţi în privința stării acestuia de sănătate, pentru că, în cădere, bătrânul şi-a rupt coastele care i-ar fi perforat plămânii.

Cel care, în loc să-l ajute, îl trimite în brațele morții este chiar fiul bătrânului, un tânăr de 30 de ani. Cei doi locuiau împreună, mama agresorului şi fratele lui fiind plecaţi la muncă în străinătate. Vecinii au declarat că tatăl şi fiul nu se prea înțelegeau. Mai ales după ce tânărul, paznic la o firmă, nu s-a mai dus la muncă şi nu se mai descurcau cu banii.

Vineri, scandalul a continuat, iar fiul a devenit violent. Speriat, tatăl a vrut să plece din apartament, însă tânărul a blocat uşa de la intrare. Omul a încercat să escaladeze balconul și să strige după ajutor. Când a fost auzit, era deja prea târziu.

După agresiune, tânărul a fugit, lăsând în urmă uşa deschisă la apartament. Poliția a intrat în alertă și a instituit filtre. Tânărul a fost dat în urmărire şi există suspiciuni că ar încerca să plece din țară. Surse din anchetă susțin că acesta ar fi recidivist, fiind închis pentru o faptă comisă cu violenţă în Capitală. Neoficial, în penitenciar, ar fi fost suspectat de o afecțiune psihică.