Imagini EMOŢIONANTE cu Aura Ion. Cum era văzută de prieteni tânăra pierită în tragedia din Apuseni VIDEO

Noi imagini emoţionante cu studenta Aura Ion au fost făcute publice de către prietenii săi. Frumoasă şi plină de energie, Aura zâmbeşte fericită. Într-un alt film studenta moartă în accidentul din Apuseni a fost surprinsă jucându-se cu un pui de căţel.

11 feb. 2014, 07:36
Imagini EMOŢIONANTE cu Aura Ion. Cum era văzută de prieteni tânăra pierită în tragedia din Apuseni VIDEO

Prietenii Aurei Ion au grijă ca amintirea studentei dispărute în accidentul din Apuseni să rămână vie. Aceştia au postat pe internet mai multe fotografii emoţionante cu Aura, în care se observă cât de plină de viaţă era tânăra, dar şi cât de serios se pregătea pentru medicină.

Aura Ion iubea tot ce ţine de fiinţă şi viaţă, spun prietenii ei, fapt dovedit şi de un filmuleţ postat de o prietenă a tinerei pierite în urma tragediei aviatice din Apuseni, în care aceasta se juca foarte amuzată cu un căţel.

Aura Ion a murit la doar 23 de ani, în urma tragicului accident de avion din Munţii Apuseni. Familia încă nu şi-a revenit din şoc.

„Avea şanse foarte mari să fie un medic de succes, datorită pur şi simplu ambiţiei şi nu numai, iubea asta foarte mult, iubea asta foarte mult…una dintre pasiunile ei era să meargă într-o expediţie de voluntariat în africa, să încerce să ajute copiii de acolo”, spune sora Aurei.

„Mi-a dat 24 de ani de fericire, aproape 24. Era fantastică, o mână de om fantastică, fetiţa asta nu mi-a adus niciodată neplăceri sau necazuri, a fost un copil rar pentru mine, e puţin spus erou”, spune şi tatăl fetei plecate prea devreme printre îngeri.

Zi DECISIVĂ în ancheta tragediei din Apuseni

Ancheta tragediei din Apuseni. Legiştii anunţă marţi rezultatele finale ale necropsiei pilotului Adrian Iovan şi a studentei Aura Ion. Datele preliminare arătau că ei au murit degeraţi pentru că salvatorii au ajuns prea târziu la ei.

Raportul final al medicilor legişti va fi trimis marţi Tribunalului Militar, instanţă care a preluat cazul, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba şi-au declinat competenţa.

Raportul preliminar al autopsiilor, cel întocmit chiar a doua zi după accidentul aviatic, a arătat că Aura Ion a murit în urma unui şoc hipotermic, fără a avea însă traumatisme majore. Medicii aflaţi în avion cu tânără spun că Aura a avut fractură de coloană şi pentru că nu şi-a putut mişca membrele, şocul s-a instalat mult mai repede.

În ceea ce-l priveşte pe Adrian Iovan, raportul preliminar al autopsiei a arătat că pilotul a murit în urma unui şoc hipotermic combinat cu un şoc traumatic.

CITEŞTE ŞI Accidentul aviatic din Apuseni: Copilotul Răzvan Petrescu face primii paşi după tragedie VIDEO