Imagini emoţionante la căpătâiul Stelei Popescu. Corina Chiriac: Nu m-a văzut nimeni plângând. Îmi pare foarte rău

Stela Popescu a murit. Trupul neînsufleţit al actriţei Stelei Popescu a fost adus vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase". Va rămâne în foyerul teatrului până sâmbătă, când va fi depus la Capela Mănăstirii Cernica. Stela Popescu va fi înmormânată duminică la Cernica. Sute de oameni au venit deja să-şi ia adio de la doamna comediei româneşti. Actorii sunt în lacrimi la căpătâiul Stelei Popescu.

24 nov. 2017, 17:25
Imagini emoţionante la căpătâiul Stelei Popescu. Corina Chiriac: Nu m-a văzut nimeni plângând. Îmi pare foarte rău

România este în doliu după ce Stela Popescu, actriţa care i-a făcut să râdă pe români timp de zeci de ani, a murit. Alături de Alexandru Arşinel, partenerul său de scenă, Stela Popescu a contribuit la scrierea istoriei Teatrului de Revistă jucând în mii de spectacole. Cei doi au debutat pe această scenă în anul 1979 şi se pregăteau de sărbătorirea celei de-a 40-a aniversări a celui mai iubit cuplu de actori români de teatru şi film.

Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, sute de oameni aplaudând la sosirea acestuia.

„Odata cu Stela si odata cu ceilalti colegi ai mei se duce o epoca lunga si frumoasa, care nu e numai a tineretii mele, este a unei epoci pe care noi am trait-o altfel decat o vedeti voi. Eu niciodată nu plâng. Nu m-a văzut nimeni plângând. Îmi pare foarte rău!”, a spus Corina Chiriac plângând.

Citeşte şi: Diana Dumitrescu, în stare de şoc: Scriu acest mesaj cu lacrimi în ochi. Nu imi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru

Oana Pellea a avut o reacţie virulentă faţă de cei care au fost lângă Stela Popescu la ultima apariţie publică.

„Publicul nu a înţeles că Stela murea, puţin câte puţin, în faţa lui.(…) Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital chiar dacă era mai mult decât evident că are nevoie de ajutor. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil că nimeni din sală nu a înţeles că începuse să moară acolo în faţa lor”, a spus actriţa.

Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017, a anunţat Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti.

După moartea Stelei Popescu au apărut numeroase controverse. Mai grav este că vin chiar din lumea artistică. Organizatorii şi spectatorii unui eveniment unde a urcat pe scenă Stela Popescu, abia vorbind şi scăpând pe jos chiar premiul primit, sunt acuzaţi că au asistat nepăsători. În sală era şi Andreea Marin care a respins azi acuzaţiile. Gala respectivă a avut loc marţi, cu 24 de ore înainte de deces.

Cum a murit Stela Popescu. Rezultatele oficiale ale necropsiei