Imagini HOT: Daniela Crudu a uitat de camerele de supraveghere. VIDEO INTERZIS MINORILOR

Burlăciţa Daniela Crud îşi testează în dormitor ultimii pretendenţi la mâna ei. 

16 nov. 2015, 10:41
Imagini HOT: Daniela Crudu a uitat de camerele de supraveghere. VIDEO INTERZIS MINORILOR

Valentin și Daniela Crudu se lasă purtați de sentimente și uită că sunt filmați. „Îmi bate inima tare. A meritat așteptarea”, afirmă „Burlăcița”. Cei doi petrec o seară extrem de romantică, într-un decor ce stârnește fantezie după fantezie.

BURLĂCIŢA. Daniela Crudu a apărut fără lenjerie intimă la TV

Mai întâi au dansat, apoi s-au hârjonit tandru în pat. Sărutările s-au ținut lanț, iar cei doi parcă au uitat că sunt camerele de supraveghere aprinse.

S-au jucat, au vorbit și au început să își facă planuri de viitor împreună.

„Planetele s-au aliniat și simt că trebuie să ofer cheița de la dormitorul meu. Îmi doresc din tot sufletul să ți-o ofer ție”, i-a spus Daniela lui Valentin.

Văzând că Daniela se temea să nu fie etichetată greșit, Valentin a decis să arunce cheia departe și i-a spus sincer: „Vreau să îți dau o viață de fericire, nu doar o noapte”.

Citeşte şi Daniela Crudu, DESFIGURATĂ pe patul de spital VIDEO

Alexandru este trimis acasă de Daniela Crudu. „Nu regret nimic. Poate undeva acolo există o femeie și pentru mine”, sunt ultimele cuvinte ale fostului concurent de la „Burlăcița”.
După ce a fost la patru întâlniri pline de fantezie, se pare că „Burlăcița” a decis cine rămâne, dar și cine părăsește competiția!

Toți au încercat să o seducă pe Daniela, dar se pare că nu la fel de bine a reușit și Alexandru!

El părăsește competiția, dar spune că nu regretă nimic. „Poate undeva acolo există o femeie și pentru mine”, a spus acesta înainte de a pleca.

CITEŞTE ŞI Dosarul PROSTITUATE DE LUX. Cine le-a turnat pe Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile

Citeşte şi  DANIELA CRUDU: „Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău”