Imagini impresionante, o balenă cu cocoaşă a salvat un biolog de atacul unui rechin tigru de 3 metri VIDEO

Publicat: Marţi, 09 Ianuarie 2018 15:37 // Actualizat: Marţi, 09 Ianuarie 2018 15:37 // Sursa: romaniatv.net

În timp ce o femeie biolog înota alături de o balenă cu cocoașă, un rechin tigru s-a apropiat de ea. Când balena de 25 de tone a observat prădătorul periculos, a început să o protejeze pe femeie. Întreaga acțiune a fost filmată și postată pe YouTube.

Foto: AP

Incidentul a avut loc în apropierea Insulelor Cook, din Pacificul de Sud. Biologul Nan Hauser înota alături de o balenă cu cocoașă și nu a văzut rechinul de tigru, cu o lungime de aproximativ trei metri, care se apropia de ei. Însă, o dată ce a fost observat prădătorul, balena de 25 de tone a început să o protejeze pe femeie, acoperindu-o cu înotătoarele. La un moment dat, mamiferul marin chiar a ridicat-o pe cercetătoare pe spatele ei, la suprafața apei.

Potrivit biologului, acest comportament straniu al balenei a durat aproape zece minute. Ea a explicat, de asemenea, că în apropiere se afla o altă balenă care a încercat, de asemenea, să îndepărteze rechinul. "Nu eram sigură ce face balena, când s-a apropiat de mine şi a început să mă împingă, mai bine de 10 minute. Mi s-a părut că au trecut ore. Am murit un pic", a declarat Nan Huser, pentru The Independent.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
balenă cu cocoaşă Insulele Cook om salvat de balena rechin tigru
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H