PRIMELE imagini din avionul care i-a transportat pe românii răniţi în Muntenegru la Bucureşti VIDEO

Două aeronave militare i-au transportat, marţi, pe cei 28 de români răniţi în teribilul accident de autocar din Muntenegru, în care şi-au pierdut viaţa 18 români. România TV a difuzat în premieră imagini impresionante din avioanele cu răniţi.

RomaniaTV.net
26 iun. 2013, 19:40

Cele două aernave militare au transportat, marţi, 29 de români răniţi în accidentul de autocar din Muntenegru, de duminică seara. Imediat după producerea tragediei, echipele de salvare sosite la faţa locului i-au dus pe răniţii grav la spitalul din Podgorica, unde le-au acordat îngrijiri medicale.

Marţi, Ministerul Apărării din România a pus la dispoziţie două aeronave militare care i-au transportat pe românii răniţi în ţară, însoţiţi de personalul medical şi de aparatura de specialitate necesară îngrijirii lor. Zeci de medici şi asistente medicale au fost mobilizaţi în cele două aeronave pentru a supraveghea aducerea românilor răniţi în ţară.

Trei dintre răniţi se află în stare critică, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la starea lor de sănătate. Răniţii vor fi audiaţi la parchet după ce vor ieşi din spital. Până atunci, vor fi întocmite rapoarte pe baza declaraţiilor date pe patul de spital. Doi procurori si întreg serviciul omoruri se ocupă de acest caz.