Imagini INCREDIBILE cu Gabi Tamaş, în secţia de Poliţie. Fotbalistul a făcut CIRC

Gabriel Tamaş a fost vara trecută protagonistul unui incident care a şocat întreaga ţară. El a spart uşa de termopan a unui bloc, iar când a ajuns la sediul poliţiei a făcut un scandal monstru.

09 iun. 2014, 19:10

Pe 31 mai 2013, Gabi Tamaş a fost în centrul unui imens scandal. După o beţie cruntă, fotbalistul a spart uşa de termopan a unui bloc din apropierea Guvernului.

El s-a certat cu locatarii şi cu poliţiştii chemaţi la faţa locului, iar imaginile cu Tamaş spărgând uşa blocului şi întinzându-se pe casa scării au fost difuzate de nenumărate ori.

O înregistrare făcută de un amator şi difuzată de Ştirile Pro TV îl arată pe fotbalist, în premieră, plin scandal, făcând ca toate cele în sediul secţiei 1 de Poliţie din Capitală.

Beat criţă, pe Tamaş îl apucă toate crizele în momentul în care observă că este filmat.

Arestează-mă, fă ce vrei tu, dacă dai drumul la cameră… bate-mă, fă ce vrei tu…„, zice sportivul.

Fă, mă ce vrei… tu m-ai bătut, da, tu, tu„, îi spune el unui agent.

Ca să fie convingator, sportivul îşi dezbracă tricoul şi arată vânătăile de pe corp. Se întoarce cu spatele la perete, îşi ţine mâinile pe sus, după care se întinde pe jos.

Vezi şi Gabriel Tamaş, DESFIGURAT după O BĂTAIE într-un club din ANGLIA – FOTO

Mai târziu, îi dă telefon unui prieten, ca să îi spună ce a păţit.

Mi-a spart mecla, ăsta. Am fost bătut. Mi-a dat, să moara mama, uite ce mi-a dat. N-am greşit cu nimic să mă bată în halul asta„, spune Tamaş.

M-au bătut colegii dumneavoastră. Voi depune plângere împotriva domnului care m-a bătut„, mai zice fotbalistul.

Tamaş este judecat şi pentru că i-ar fi ultragiat pe politiştii. Soarta fotbalistului va fi decisă miercuri, când Judecatoria Sectorului 1 ar trebui să dea o sentinţă în procesul său.

Citeşte şi Ziua şi scandalul. Beţi criţă, Tamaş şi Florin Costea au fost daţi afară dintr-un club de manele VIDEO