Imagini incredibile de pe domeniul lui Nuţu Cămătaru. Cum arată palatul „împăratului” lumii interlope GALERIE FOTO

Vă prezintem imagini senzaţionale cu proprietatea din Ferentari a lui Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru. Domeniul întins pe cinci hectare şi patru străzi poate concura oricând cu reşedinţa familiei de milionari Ewing, din celebrul serial Dallas. Cu diferenţa că palatul lui Nuţu nu e ficţiune, ci pură realitate.

12 mai 2017, 11:42

Ion Balint trăieşte într-un lux de neînchipuit, scrie cancan.ro. De-a lungul timpului, „Împăratul” lumii interlope şi-a construit un adevărat palat în Ferentari. Întregul domeniu se întinde pe patru străzi, acoperind un perimetru de cinci hectare şi este împărţit în două: reşedinţă şi club de echitaţie.

Citeşte şi Gest fără precedent pentru „Spaima Bucureştiului”. Nuţu Cămătaru l-a iertat pe omul din cauza căruia a ajuns după gratii

Casa este într-adevăr impresionantă. Decorată cu bun gust, locuinţa îi oferă lui Nuţu tot confortul de care are nevoie, aşa cum se poate observa în imagini. În interior există şi o piscină impresionantă, iar vila este dotată inclusiv cu sală de forţă.

În jurul palatului, decorul este de vis. Primul lucru care îţi atrage atenţia este o fântână arteziană de toată frumuseţea. Există chiar şi un lac artificial şi o altă piscină, exterioară, în care Nuţu Cămătaru şi membrii familiei sale se răcoresc pe durata verii. 

Cu ani în urmă, Ion Balint ţinea pe această proprietate animale sălbatice. Pasiunea lui Nuţu pentru cai este arhicunoscută, aşa că pe domeniu a construit nişte padocuri imense, unde animalele trăiesc regeşte. În rest, pomii şi spaţiile verzi tronează, iar în diverse perioade ale anului poneii pasc în voie.

Citeşte şi Nuţu Cămătaru a blocat circulaţia la DNA

Clubul de echitaţie este deschis non-stop, iar amatorii pot lua cursuri de călărie de la profesionişti. Pe proprietate au fost construite mai multe garaje, unde Nuţu îşi ţine barca, maşinile de lux şi scuterul. Aşa că Ion Balint nu duce lipsă de absolut nimic în imperiul pe care l-a construit în cartierul Ferentari.