IMAGINI INEDITE cu Klaus Iohannis şi soţia sa. Cum au fost surprinşi preşedintele şi Prima Doamnă

Deşi ne-am obişnuit cu apariţii discrete, preşedintele Klaus Iohannis a fost filmat şi în ipostaze surprinzătoare: îmbrăcat în cavaler medieval sau făcând campanie pe bicicletă, informează România TV.

17 nov. 2014, 17:56
IMAGINI INEDITE cu Klaus Iohannis şi soţia sa. Cum au fost surprinşi preşedintele şi Prima Doamnă

Klaus Iohannis a surprins pe toată lumea în 2007, când din primarul care apărea doar în ţinute oficiale, s-a transformat într-un caveler medieval la Festivalul din Sibiu.

Citeşte şi Klaus Iohannis, DEZVĂLUIRI INEDITE despre viaţa sa: „Mi-am pus singur gresie şi faianţă”

„Este foarte bine la Festivalul Medieval şi cred că este foarte bine să fim îmbrăcaţi corespunzător. Este o ţinută care credem că reprezintă ceea ce s-a purtat în secolele 18-19 în Sibiu”, spunea Klaus Iohannis.

Cu câteva zile înainte de turul 2 al alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis a promis, la o emisiune TV, că va apărea şi în port tradiţional românesc.

Soţia sa, Carmen Iohannis, a avut puţine apariţii publice, cele mai multe, în ziua alegerilor. Imagini inedite au fost surprinse în urmă cu 14 ani, când Iohannis candida la primărie.

Citeşte şi Iulia Albu: „O ador pe Carmen Iohannis”. Ce spune criticul de modă despre PRIMA DOAMNĂ

Klaus Iohannis recunoştea în urmă cu câţiva ani că soţia l-a ajutat în carieră.

„Faptul că soţia mea este româncă arată, poate în plus, că eu aici mă simt acasă şi că nu mă consider ca făcând parte dintr-o elită sau etnie exclusivistă, ci că fac parte din acest popor”, spunea Iohannis.

De fiecare dată când a apărut la evenimente, Carmen Iohannis a fost apreciată pentru ţinutele şi silueta sa.

Citeşte şi Cum răspunde Klaus Iohannis unui şofer care-l claxonează într-o parcare VIDEO FUNNY