Imagini NECENZURATE din COREEA de NORD. Cum arată ţara pe care Kim Jong Un o foloseşte după bunul plac FOTO

Coreea de Nord este una dintre cele mai retrase ţări din lume. Aici, totul este controlat de dictatorul Kim Jong Un care înfometează populaţia, îi restricţionează accesul la informaţii, iar aproape toţi locuitorii trăiesc într-o sărăcie lucie. Imaginile de mai jos prezintă această ţară prin ochii străinilor care i-au călcat graniţele şi au fotografiat-o pe ascuns, fără ştirea autorităţilor.

24 aug. 2014, 06:09

În Coreea de Nord există numeroase subiecte tabu pe care populaţia nu are voie să le discute cu străinii. Astfel, cu toate că autorităţile încearcă să arate o faţă perfectă a acestei ţări aflate sub un dictator, imaginile de mai jos arată adevărata faţă a acestei lumi ruptă de realitate, care încearcă cu disperare să scape de sub jugul impus de Kim Jong Un.

Citeşte şi Coreea de Nord: DINASTIE cu capacităţi PARANORMALE. A dispărut chipul lui Kim Ir-Sen, PĂRINTELE naţiunii

Sărăcia şi violenţa sunt la ordinea zilei, iar lipsa unei alimentaţii diversificate să vede în imaginea fiecărui coreean. Mai mult, contrastul dintre Coreea de Nord şi Coreea de Sud este unul şocant, ţinând cont de faptul că cea din urmă ţară este una dintre cele mai dezvoltate din lume.

Mulţi gemeni sau tripleţi cresc fără părinţi, în orfelinate, pentru că părinţii nu îşi pot permite să crească 2 sau 3 copii în acelaşi timp. În acelaşi timp, bărbaţii nord-coreeni sunt obligaţi să stea în armată timp de 6 ani.

Citeşte şi Fotografii UNICE din cea mai izolată ţară din lume. Peisajul este SINISTRU FOTO