Imagini NEMAIVĂZUTE din casa fostei soţii a lui Dan Condrea. În ce condiţii trăiesc Laura Georgescu şi fiica sa VIDEO

Reporterii România TV au intrat în casa Laurei Georgescu, fosta soţie a lui Dan Condrea, locul unde acum trăieşte şi fiica fostului patron Hexi Pharma. Imaginile din locuinţă dezvăluie stive de documente neridicate de procurori şi tinute sub cheie de fosta sotie a afaceristului. 

30 iun. 2016, 18:03
Imagini NEMAIVĂZUTE din casa fostei soţii a lui Dan Condrea. În ce condiţii trăiesc Laura Georgescu şi fiica sa VIDEO

 „Oricum avem conditii mult mai bune decat avea dincolo pentru ca acolo erau foarte multe persoane, in total vreo 8: fratii Ochinciuc, ea , bone, celalalt copil. Aici suntem doar noi doi. Mama mea pe timp de zi este la sora mea, care are bebe, are copil mic si toata ziua in apartament suntem noi doua, mami le face singura pe toate..nu avem bona, nu avem menajera„, a declarat Laura Georgescu caând a fost vizitată de echipa România TV.

Fosta soţie a lui Dan Condrea a arătat că are stive de documente sigilate pe care intenţionează să le pună la dispoziţia autorităţilor care instrumnetează dosarul Hexi Pharma.

Îi astept pe baietii de la perchezitii, eu inca ii mai astept…sunt de la contabilitatea conexa, de  la Fonduri Europene. Astea au mai ramas din 2011, partial.Eu le adusesem pe toate de la contabila, insa Condrea Dan Alexandru a intrat aici cu mama mea in lipsa mea si le-a furat, desi era dreptul meu sa le tin. Acum, ca el nu mai e, trebuie sa le reorganizez„, a spus Laura Georgescu.