Imagini scandaloase, surprinse într-un centru de plasament din Lugoj. Copiii, înjuraţi ca la uşa cortului VIDEO

Imagini scandaloase au fost surprinse într-un centru de plasament din Lugoj. Copiii sunt înjuraţi ca la uşa cortului de cei care ar trebui să le ţină loc de mama şi de tată. Sătul de astfel de tratamente, unul dintre tineri a filmat un astfel de moment şi l-a postat pe Internet.

24 feb. 2017, 15:24
Imagini scandaloase, surprinse într-un centru de plasament din Lugoj. Copiii, înjuraţi ca la uşa cortului VIDEO

Tânărul care a surprins acest moment a postat pe contul său de socializare imagini din care reies abuzurile la care sunt supuşi colegii săi. În urmă cu trei zile, un alt adolescent a fost agresat în faţa educatorului care a preferat să nu intervină, potrivit lugojinfo.ro.

Directorul centrului de plasament a refuzat să ofere un punct de vedere clar faţă de acuzaţiile copiilor.

„Punctul oficial îl aflaţi al DGASPC Timişoara. Este o anchetă în curs. Nu am primit nicio informaţie, niciodată, despre abuzuri din partea copiilor”, a declarat Oana Tyukodi, director Centrul de Plasament Lugoj.

O comisie de la Timişoara a început încă de marţi o anchetă la centrul din Lugoj.

„Absolut toate acuzaţiile lansate de tinerii din centru sunt verificate. Se discută cu fiecare copil, cu fiecare angajat. Se va face un raport şi în funcţie de concluzii, se vor lua măsuri”, au precizat reprezentanţii DGASPC Timişoara.

Tinerii susţin că vor continua să posteze imagini din centru, sub protecţia anonimatului, până când vor fi luate măsuri.

Citeşte şi Două adolescente, bătute şi sechestrate de doi indivizi