Imagini scandaloase la spitalul din Călăraşi. Un bătrân pleacă târându-se în genunchi sub privirile brancardierului

Imagini scandaloase au fost surprinse la poarta spitalului județean Călărași. Un bătrân pleacă târându-se în genunchi, sub privirile brancardierului care îl abandonează pe trecerea de pietoni. Medicii spun că bătrânul era beat. De cealaltă parte, taximetristul care a filmat incidentul și-a șters postarea de pe pagina de socializare după ce ar fi fost amenințat.

16 oct. 2018, 06:05
Imagini scandaloase la spitalul din Călăraşi. Un bătrân pleacă târându-se în genunchi sub privirile brancardierului

Imaginile au fost filmate de un taximetrist din oraş. Medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Călărași susţine că bătrânul era beat.

„Pacientul își smulge branula și pleacă, părăsește camera de gardă fără aviz. Ulterior, noi am trimis pe cineva jos încă o dată să îl roage pe domnul pacient să se reîntoarcă. Nu a vrut, a continuat aceeași atitudine față de noi. Pacientul a fost adus de Ambulanță, fiind sub influența băuturilor alcoolice”, a spus medicul de gardă, potrivit România TV.

Taximetristul care a filmat totul susţine însă că bătrânul nu era beat. Mai mult, el spune că a fost ameninţat după ce a postat filmulețul pe pagina lui de socializare.

„Nu era beat! Se văita că-l doare mijlocul și nu putea să meargă! Eu am filmat exact ce s-a întâmplat: acel om…putea să fie și un câine…nu-l arunci pe scări afară! Nu se poate așa ceva!”, a spus taximetristul.

Spitalul se află în administrarea Consiliului Județean Călărași, stăpânit de baronul liberal Vasile Iliuță.