Imagini scandaloase! Un bătrân, umilit pe holurile spitalului unde cerea ajutor VIDEO

Un bătrân este umilit chiar pe holurile spitalului unde cerea ajutor. Pensionarul a ajuns la Centrul de Primiri Urgenţe din Roman şi timp de o oră a cerut ajutor plângând. Medicii treceau pe lângă el fără să îl bage în seamă. În final bătrânul, fără niciun ban, a ieşit pe scările spitalului zgribulit în frig. Unor oameni li s-a făcut milă şi l-au dus acasă.

07 ian. 2017, 12:46
Imagini scandaloase! Un bătrân, umilit pe holurile spitalului unde cerea ajutor VIDEO

„Nu mai pot, nu mai pot…nu mai pot”, se aude cum omul în vârstă cere ajutorul personalului medical.

Timp de o oră, bătrânul s-a tânguit la uşa spitalului din Roman. La un moment dat uşa se deschide şi bătrânul speră că vreun medic se va uita şi la el însă uşa se închide la loc, iar bătrânul începe să plângă.

Un alt medic iese şi bâtrânul cere din nou ajutor. Ca şi cum omul ar fi invizibul, medicii trec pe lângă el de parcă nu l-ar observa. Nimeni nu-l întreabă nimic, transmite România TV.

Descumpănit, bâtrânul se sprijină în baston şi continuă să se plângă de dureri. În final, cel care a făcut filmare şi a postat-o pe o reţea de socializare a povestit că bătrânul nu a primit ajutor din partea medicilor. L-a găsit pe scările spitalului zgribulit de frig, stând în ninsoare. I s-a făcut milă şi l-a dus cu maşina acasă.