Imagini şi mărturii din casa lui Corneliu Vadim Tudor. Povestea vieţii Tribunului, spusă de sora sa VIDEO

Maria Magdalena Dumitru, sora lui Corneliu Vadim Tudor, a povestit pentru România TV cum era Vadim în copilărie şi cum îşi petrecea timpul liber la casa din Bran. Moartea fulgerătoare a acestuia a luat prin surprindere pe toată lumea. Femeia susţine însă că el ar fi prevestit ceea ce urma să se întâmple. În drum spre spital, i-ar fi spus soţiei că asta este ultima lui zi.

15 sept. 2015, 15:16
Imagini şi mărturii din casa lui Corneliu Vadim Tudor. Povestea vieţii Tribunului, spusă de sora sa VIDEO

Maria Magdalena Dumitru susţine că fratele său, Corneliu Vadim Tudor, a presimţit că 14 septembrie va fi ultima zi din viaţa sa. Încă de la primele ore ale dimineţii de luni el a simţit că moartea îi dă târcoale. „Îmi spunea cumnata mea că i-a spus, când l-a dus la spital, „mamă, e ultima zi a mea”. Când a ajuns acolo a facut infarct. Avea gheara asta de-l strângea de piept„, a spus Maria Magdalena Dumitru, pentru România TV.

La casa din Bran a fost pentru ultima dată în luna trecută, chiar de ziua surorii lui. „Venea de Paşte, stătea o săptămână – 10 zile. Şi acum, în august, a stat vreo două săptămâni. Chiar mi-a şi zis, vreau să-ţi fac ziua, am împlinit 74 de ani„.

Citeşte şi ULTIMA DORINŢĂ a lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluită de fiica sa

Lucru curios, în camera lui Corneliu Vadim Tudor, ceasul de pe biroul său s-a oprit la ora la care a murit Tribunul. Sora sa mai povesteşte că Vadim era foarte curios să afle amănunte despre viaţa de după moarte. „Îi placea să i se explice ce e dincolo, ce se întamplă„, mai povesteşte sora sa.

Citeşte şi Corneliu Vadim Tudor: „Vine o vreme când lacrimile cad în interior şi ard”

Totodată, Corneliu Vadim Tudor iubea extrem de mult animalele, iar la casa din Bran, pe lângă cei câţiva câini, avea şi o căprioară. „Am crescut-o cu biberonul, de când avea o lună. O iubea, intra la ea şi îi spunea: „Sisi, împărăteasa Austro-Ungariei!”. Se juca cu fiecare din ei, le aducea biscuiţi…

Totodată, Maria Magdalena Dumitru povesteşte şi cum era Vadim în copilărie: „Eu sunt mai mare decât el cu opt ani. De multe ori îl bătea mama şi mă aşezam înaintea lui, să mănânc eu bătaie în locul lui. Îl iubeam foarte mult, că mai mult eu l-am crescut. Am avut grijă de el, că era cel mai mic„.