Imagini ŞOCANTE cu accidentul în care a murit creatoarea de modă. VIDEO

Cunoscuta creatoare de modă, Semida Sărmăşag (37 de ani) din judeţul Maramureş, soţul acesteia, Ioan Radu Sărmăşag (49 de ani) şi unul dintre copiii lor, Ianis, în vârstă de 8 ani au murit sâmbătă seară într-un accident de circulaţie ce a avut loc între localităţile Negreşti-Oaş şi Bixad. În maşină mai era şi celălat copil al acestora, Kevin, de 5 anişori, care a fost transportat în stare gravă la spital. 

RomaniaTV.net
26 apr. 2015, 07:55

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, familia era din judeţul Maramureş. Pompierii spun că maşina în care se afla familia, un Ford, a intrat într-o dubiţă condusă de un bărbat. Fordul în care se afla familia era condus de creatoarea de modă.

Pentru a-i elibera dintre fiarele contorsionate ale maşinii, pompierii de la descarcerare au trebuit să taie uşile autoturismului. Primul care a decedat a fost Ianis, echipajele medicale luptând zeci de minute pentru viaţa celor doi soţi. Potrivit unor surse din rândul echipajelor de intervenţie, medicii au încercat mai bine de o oră să o readucă pe femeie la viaţă, însă fără succes.

TRAGEDIE: O cunoscută creatoare de modă a murit într-un accident rutier

Familia se întorcea la Baia Mare după ce a participat la întâlnire religioasă la o casă de rugăciune situată între cele două localităţi. Potrivit anchetatorilor, la ieşirea pe drumul principal, femeia nu a acordat prioritate unei dubiţe, care circula pe drumul cu prioritate. În urma impactului, Semida Sărmăşag, soţul acesteia dar şi unul dintre copii au decedat. Celălat copil în vârstă de 5 ani a fost transportat în stare gravă la spital. În accident a fost rănit și șoferul dubiței, acesta a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare.

Inițial, copilul de 5 ani a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, însă ulterior a fost transferat la Baia Mare.

La faţa locului au intervenit echipaje de pompieri de la descarcerare, SMURD, poliţişti dar şi echipaje de la Ambulanţă.

Sursa foto: www.emaramures.ro, Sursa Video: www.actualmm.ro