Imagini şocante la un botez, un preot îţi varsă nervii pe bebeluş pentru că plânge VIDEO

Un botez parcă desprins din filmele de groază a avut loc la biserica Sf. Constantin și Elena din Brăila. Un preot s-a enervat pe un bebeluş care plângea şi l-a scufundat în cristelniţă cu brutalitate. Imaginile sunt greu de privit.

31 oct. 2017, 16:04
Imagini şocante la un botez, un preot îţi varsă nervii pe bebeluş pentru că plânge VIDEO

Preotul paroh Traian Mazare a fost filmat în timp ce bruschează un bebeluş, purtându-se de parcă ar fi avut în mâini un obiect. Vizibil nervos, preotul refuză iniţial să-l mai scufunde in cazan, iar apoi, când o face, scoate bebeluşul leşinat.

În urma apariţiei imaginilor şocante, Poliţia din Brăila s-a autosesizat şi va face verificări în acest caz. „Oamenii legii urmează să stabilească dacă sunt îndeplinite elementele constitutive ale săvârşirii unei infracţiuni”, a declarat subinspectorul Laura Dan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila, pentru debraila.ro.

Patriarhia a reacţionat şi ea, prin purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu, după apariţia imaginilor în care preotul îl bruschează pe bebeluş. „Preotul iese în evidenţă prin gesturi nepotrivite, improprii unui preot care oficiază Sfânta Taină a Botezului, gesturi lipsite de delicateţe, total neadecvate când este vorba despre un copil atât de mic. Gesturile l-au bruscat pe micuţ şi i-au surprins pe cei care au participat. Patriahia invită Arhipescopia Dunării de Jos să declanşeze o anchetă în ceea ce îl priveşte pe preot. Sunt imagini tulburătoare şi regretabile. Vom urmări cazul cu mare atenţie”, a declarat Vasile Bănescu pentru aceeaşi sursă.

Vezi şi: Un bebeluş de două luni a murit după ce i s-a făcut rău în timpul botezului. A fost deschisă o anchetă