Imagini ŞOCANTE postate pe Facebook. Trei bărbaţi din Brăila taie coada unui câine cu toporul VIDEO

Imagini înfiorătoare postate de nişte tineri pe Facebook. Trei băieţi din judeţul Brăila s-au filmat în timp ce tăiau coada unui câine. Vă avertizăm, imaginile vă pot afecta emoţional.

RomaniaTV.net
07 oct. 2015, 15:38
Imagini ŞOCANTE postate pe Facebook. Trei bărbaţi din Brăila taie coada unui câine cu toporul VIDEO

Animalul a fost pus pe o buturugă şi unul dintre tineri i-a retezat coada cu un topor. Băieţii s-au amuzat teribil în timp ce câinele scheuna de durere şi chiar au postat imaginile pe Facebook, potrivit Stiri de Cluj.

Citeşte şi Oamenii nu au mai văzut aşa ceva. DESCOPERIREA făcută în apropiere de România

Filmuleţul de o cruzime ieşită din comun a fost văzut şi de poliţişti care au deschis dosar penal pe numele tinerilor. Tatăl unuia dintre băieţi, însă, a făcut o afirmaţie uluitoare: omul susţine că tăierea cozii câinilor din gospodărie este o practică obişnuită în sat. Tinerii riscă până la un an de închisoare pentru fapta lor. Imaginile au revoltat opinia publică şi deja pe internet există o petiţie semnată de câteva mii de oameni în care se cere pedepsirea băiţelor.

 

Citeşte şi Câinii fostului lider PRM, daţi spre adopţie cu un medalion la gât: „Stăpânul meu a fost Vadim”

Doi dintre agresori au fost audiați miercuri la Postul de Poliție Dudești, unul dintre ei, în vârstă de 30 de ani, fiind chiar proprietarul animalului schingiuit. Celălalt tânăr audiat are 21 de ani, iar al treilea participant la faptă care urmează să fie audiat are 18 ani și învață la un liceu în municipiul Brăila. Filmarea a fost făcută și postată pe rețeaua de socializare de un alt tânăr de 26 de ani, tot din satul Tătaru, care urmează să fie și el audiat.

Autorii agresiunii și-au motivat fapta spunând că „așa este datina din străbuni, câinelui i se taie taie coada, pentru a fi mai rău”.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de rănire sau schingiuire a animalelor, conform art. 25, alin.1, lit. e, Legea 205. Pedeapsa prevăzută de lege este de la trei luni la un an închisoare sau amendă‘, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal Jenel Șogor.