Imagini şocante, surprinse de o cameră în timpul unui accident. Motociclist, aruncat câţiva metri în aer

Un motociclist a fost spulberat de o şoferiţă neatentă, în Bihor. O cameră de supraveghere a surprins momentului impactului, iar imaginile sunt cutremurătoare.

29 aug. 2015, 15:25

O femeie de 45 de ani a încercat să întoarcă în loc, pe o stradă din localitatea Tinca şi a accidentat mortal un tânăr. A aşteptat să treacă o maşină care venea de pe contrasens şi a ieşit în drum. Nu a văzut însă că de pe banda de pe care a plecat, din spate, venea o motocicletă.

Şoferiţa s-a pus în mişcare, iar motociclistul nu a mai avut cum să evite impactul. Potrivit bihon.ro, tânărul a fost aruncat câţiva metri în aer şi a căzut pe marginea drumului. Bărbatul de 38 ani a fost dus de urgenţă la spital, iar şoferiţa vinovată s-a ales cu dosar penal.

Vezi şi: Accident pe DN 1, în Prahova. Şase persoane au fost rănite

De asemenea, un grav accident rutier soldat cu moartea unei persoane și cu avarierea a trei autovehicule a avut loc joi seara în localitatea clujeană Iclod.

Motociclistul, originar din Fizeșu Gherlii, se îndrepta spre Cluj-Napoca, iar tragedia s-a produs în Iclod, în apropierea unui pod. ”O femeie de 31 de ani, din Gherla, în timp ce conducea un autovehicul pe un drum secundar de pe raza comunei Iclod, la efectuarea manevrei de mers înapoi, pe fondul neasigurării corespunzătoare şi neacordării de prioritate, ar fi pătruns pe DN 1C, intrând în coliziune cu motocicleta care se deplasa pe direcţia Gherla – Cluj-Napoca”, spun reprezentanții IPJ Cluj.

Mesajul ÎNFIORĂTOR postat pe Facebook de motociclistul de 21 de ani mort în drum spre BAC

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată pe contrasens, unde a fost lovită în plin de un camion condus regulamentar de un șofer, de 47 ani, din judeţul Giurgiu. Din nefericire, motociclistul a murit la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanță de a-l salva.

Potrivit Someșeanul.ro, acesta se îndrepta spre Cluj-Napoca, unde vineri ar fi trebuit să susțină proba de biologie la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Tânărul era fiul unui fost viceprimar din Fizeșu Gherlii, care a decedat recent.