Imagini terifiante! Bărbat resuscitat pe trotuar de o infirmieră aflată întâmplător în zonă

Un bărbat a fost salvat de la moarte pe stradă, de o infirmieră aflată întâmplător în zonă, când omului i s-a făcut rău. S-a întâmplat în Dej, iar victima a fost resuscitată pe trotuar, minute în şir. Femeia nu a oprit manevrele nicio clipă, până la sosirea medicilor.

28 nov. 2018, 19:22
Imagini terifiante! Bărbat resuscitat pe trotuar de o infirmieră aflată întâmplător în zonă

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, se afla în centrul oraşului, când i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. Infirmiera care se afla întâmplător în apropiere a mers într-un suflet la el. Când a văzut că nu mai are puls, a început imediat să îl resusciteze, sub privirile îngrozite a zeci de trecători.

În încercarea disperată de a-i salva viaţa, eroina l-a resuscitat pe bărbat continuu, până la sosirea unei ambulanţe. Ulterior, manevrele de resuscitare au fost continuate de medici. Infirmiera nu s-a mişcat nicio clipă de lângă victimă şi şi-a ajutat colegii.

După zeci de minute, inima bărbatului a început să bată din nou. El a fost transportat la spital, unde a intrat iarăşi în stop cardio-respirator, însă a fost salvat şi de această dată de medici. Omul a fost transprtat ulterior la Cluj-Napoca, pentru mai multe investigaţii.