Imagini uluitoare! Arestatul Adrian Sârbu se plimbă fără cătuşe prin oraş

Omul de afaceri Adrian Sârbu se află, oficial, în arest preventiv, dar mai multe imagini prezentate, marţi, la Antena3, arată că Adrian Sârbu umblă liber pe strazile Bucureştiului.

21 apr. 2015, 20:40

Adrian Sârbu a fost surprins pe străzile Bucureştiului. În imagini se vede că omul de afaceri iese din duba poliţiei, fără cătuşe, şi intră apoi într-o vilă din cartierul Primăverii. Adrian Sârbu ar fi trebuit să fie însoţit de cel puţin 2 poliţişti şi încătuşat, dar este cât se poate de liber.

Poliţia face verificări după imaginile cu arestatul Sârbu liber şi fără cătuşe.

Adrian Sârbu este pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la evaziune fiscală (două acte materiale), spălare de bani (două acte materiale) și instigare la delapidare.

Procurorii de la Parchetul General susțin că, la solicitarea lui Adrian Sârbu, inculpații Liliana Șerban, Roxana Dorina Grigoruță, Eugenia Bălan (arestată în altă cauză), Sorin Dinu, Daniela Reghină Cozac (cercetată în stare de libertate), Rodica Crisbășan și Dragoș Chiș, împreună cu Diana Atanasiu și Dragoș Eremia, au folosit o schemă infracțională în scopul sustragerii de la plata taxelor către bugetul de stat, schemă în care au fost interpuse mai multe societăți comerciale, care au derulat operațiuni fictive, în intervalul 2011 — 2014, în relația cu beneficiarii drepturilor de autor derulate de societățile din grupul Mediafax (SC Mediafax Grup SA, SC Mediafax SA, SC Apropo Media SRL).

Motivare CAB: Adrian Sârbu a fost arestat deoarece poate influenţa martorii şi suspecţii din dosar