IMAGINILE ANULUI: Cum împing timişorenii un tramvai rămas în pană. Reacţie senzaţională după reuşită VIDEO

Unde-s multi puterea creste! Imagini incredibile in Piata Balcescu. Vatmanul unui tramvai de pe linia 8 care se intepenise pe sine, chiar in mijlocul intersectiei, a fost scos din impas de ...calatori.

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 11:37

Garnitura plecase din statie, dar dupa cativa metri s-a oprit brusc. Vatmanul a facut mai multe incercari de a reporni tramvaiul, dar in zadar. In cele din urma i-a rugat pe calatori sa-i dea o mana de ajutor.

9 barbati au coborat si s-au impartit in 3 grupe. 3 dintre ei s-au prins cu mainile de usile din fata, alti 4 la mijlocul garniturii, iar 2 au asigurat spatele. Cu totii s-au opintit sa impinga hardughia impreuna cu vatmanul.

Dupa cateva clipe de eforturi conjugate, tramvaiul s-a urnit, spre multumirea tuturor celor care abia asteptau sa plece din statie.

Momentul a fost surprins in imagini, iar cei care au asistat la savuroasa scena au salutat succesul cu chiote de veselie.

Va reamintim ca Timisoara este primul oras din Europa in care a circulat un tramvai tras de cai. S-a intamplat in 1869, prima linie fiind inaugurata pe traseul Piata Sfantu Gheorghe – Fabric.