Imaginile cu câinele lui Adrian Iovan au emoţionat România. Ce mai face micuţul Max

In luna ianuarie a acestui an, dupa accidentul aviatic din Apuseni in care in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion, o fotografie zguduitoare era distribuita neincetat de posturile TV si in mass-media.

30 mart. 2014, 16:04
Imaginile cu câinele lui Adrian Iovan au emoţionat România. Ce mai face micuţul Max

In imagini aparea Max, catelusul lui Adrian Ionav, care isi astepta stapanul sa vina acasa. In varsta de doar cateva luni, puiul din rasa Golden Retriever fusese lasat de Adrian Iovan in curtea vilei sale din Otopeni, pilotul crezand ca pana seara se va intoarce acasa. Nu a mai facut-o insa niciodata, iar imaginea care il infatisa pe patruped cu capul scos prin gratiile portii, uitandu-se insistent pe strada, i-a urmarit mult timp pe iubitorii de animale care se intrebau ce se va alege de sarmanul catel.

ADRIAN IOVAN este încă aşteptat de câinele lui, Max. Animalul plânge şi nu se mişcă din faţa porţii VIDEO

Ulterior, s-a aflat ca acesta a fost luat de Romanita Iovan si a ajuns in grija lui Albert, fiul ei si al lui Adrian Iovan. Putina lume stie insa ca, prin aceasta mutare, Max s-a intors acasa la el, fiind puiul catelusei pe care o ingrijeste Romanita Iovan. “Iovan luase un pui de la Romanita. Ea are o femela care a fatat la finele anului trecut, iar pilotul a vrut sa ia si el un mascul sa il creasca pentru Albert. Acum, puiul a ajuns din nou langa mama lui, iar Romanita ii creste si ii ingrijeste pe amandoi”, ne-a declarat o sursa din preajma creatoarei de moda, scrie wowbiz.ro.

Adrian Iovan ar fi bucuros. Vezi cine se va îngriji de căţelul său, Max