Imaginile emoţionante care au făcut ÎNCONJURUL LUMII: Un bebeluş de 7 săptămâni AUDE pentru PRIMA DATĂ

Unui bebeluş de 7 luni, cu surditate, i s-a pus un aparat auditiv special, cu ajutorul căruia copilul a început să audă. Înregistrarea video cu memorabilele momente a făcut înconjurul lumii pe Internet.

02 sept. 2014, 20:32

Micul Lachlan, un bebeluş australian de 7 săptămâni, a devenit deja vedetă pe internet după ce o înregistrare video cu primele momente în care micuţul Lachlan, din Australia, aude pentru prima oară, cu ajutorul unui aparat auditiv şi descoperă că poate comunica cu părinţii lui, zâmbindu-le pentru prima dată, după ce a reuşit să le audă vocile.

„Când medicii i-au pus aparatul în urechi şi Lachlan aînceput să audă şi ne-a zâmbit , iar faţa i s-a luminat pentru prima oară, acela a fost, pentru mine, momentul magic la vieţii mele. Nu am mai fost niciodată atât de fericită”, a mărturisit Michelle Lever, mama lui Lachalan.

Citeşte şi UIMITOR: COPIL SURD, SALVAT de la MOARTE de cel mai bun prieten, un PITBULL VIDEO

Toate acestea s-au întâmplat în 2012, dar Michelle şi soţul ei, Toby, au postat înregistrarea pe YouTube abia săptămâna trecută, scrie Daily Mail, care precizează că impresionantul filmuleţ a strâns în mai puţin de o săptămână 40.000 de „like”-uri. „Când m-am dus la culcare, sâmbătă, avea 6.000 de like-uri, iar când m-am trezit duminică dimineaţa, sărise de 40.000”, a spus tatăl copilului.

Vezi şi Bona cu patru pcioare: Un câine LEAGĂNĂ un bebeluş până când aceasta adoarme VIDEO

Înregistrarea video a devenit virală, având pe Facebook 159.000 de likes-uri şi 130.000 de shares-uri.