IMAGINILE ZILEI: Sorin Frunzăverde, şeful CJ Caraş Severin, la SFINŢIREA unui club de BILIARD

Sorin Frunzăverde, şeful CJ Caraş-Severin, surprins în imagini incredibile. Liberalul a participat la inaugurarea unui club de biliard, în care preoţii au fost chemaţi să sfinţească mesele şi jocurile de darts.

19 mai 2015, 13:34
IMAGINILE ZILEI: Sorin Frunzăverde, şeful CJ Caraş Severin, la SFINŢIREA unui club de BILIARD

Sorin Frunzăverde, președintele consiliului județean, a fost filmat la inaugurarea unui club de către controversatul om de afaceri Costel Ciobanu, fost Barbălată, care a avut loc în urmă cu mai multă vreme, scrie pressalert.ro

Numele patronului de la Coda Serv a apărut în mai multe scandaluri , iar firmele sale au fost percheziționate de DIICOT, anchetatorii ridicând numeroase documente într-un dosar de evaziune fiscală în care se suspectează că statul a fost prejudiciat prin facturări încrucișate între firmele deținute de Barbălată.

După cum arată imaginile, Sorin Frunzăverde este cel care taie panglica alături de omul de afaceri, iar preoții au binecuvântat aparatele de jocuri de noroc și pe cei prezenți.

Invitații, în frunte cu Frunzăverde, au umplut sala, ascultând în picioare, printre mesele de biliard și jocuri de darts, slujba de sfințire.