Imaginile zilei. Traian Băsescu, surprins în şort, tricou şi papuci în curtea vilei din Gogol VIDEO

Traian Băsescu rămâne în centrul atenţiei, cu toate că, după încheierea celor două mandate de preşedinte al României, nu a rămas oficial în viaţa politică. Fostul şef de stat se bucură de faptul că nu mai are obligaţia de a respecta etichete şi uzanţe şi îşi permite să se îmbrace lejer în aceste zile călduroase. Astfel, Traian Băsescu a fost filmat de România TV într-o ţinută în care publicul larg nu a fost obişnuit să-l vadă.

16 iun. 2015, 14:23
Imaginile zilei. Traian Băsescu, surprins în şort, tricou şi papuci în curtea vilei din Gogol VIDEO

Traian Băsescu se pregăteşte să se mute în vila de protocol din strada Gogol, primită de la RAAPPS, dar încă mai inspectează locul, pentru a se asigura că modernizarea a fost făcută ca la carte. Marţi, fostul preşedinte s-a întors la casa de protocol, iar jurnaliştii România TV l-au surprins într-o ţinută extrem de lejeră, formată din tricou, pantaloni scurţi, şosete şi şlapi.

Traian Băsescu şi-a adus la vila din Gogol, reşedinţă primită în calitate de fost şef al statului, un cal, un urs, dar şi o vacă.

În curtea vilei din strada Gogol, familia Băsescu are un cal şi un urs. Primul, in marime naturala, care pare adevarat de la departare, este o piesa pe care Traian Basescu o are din 2006.

„E un cal într-adevăr din fibră din sticlă pe care s-a pus harnaşamentul de la Gadaffi, care e un harnaşament extrem de important. Dar acum în curte nu este harnaşamentul lui Gadaffi. Calul e şi pasiunea soţiei”, a spus Băsescu, la Pro TV.

Al doilea animal din curtea vilei fostului presedinte Basescu este un urs din lemn.

„Ursul brun e de lemn, Ursul e un sombol românesc”, a explicat fostul preşedinte.

Fostul presedinte a marturisit ca mai are si o vaca, una dintre cele care au colorat Capitala in 2005, in cadrul unui proiect international de ajutorare a persoanelor cu deficiente mentale.

Vacile, amplasate in toata Capitala, au fost pictate. La final, au fost scoase la licitatie, iar banii au ajuns la o organizatie umanitara.

„A fost o acţiune pornită când eram primar şi pe urmă s-au cumpărat vacile astea. Cineva care a cumpărat-o mi-a dăruit-o”, a spus Băsescu.

Fostul preşedinte a mai declarat ca va aduce in curtea vilei de pe strada Gogol si patru câini, vii.