Împuşcături în Capitală: Doi bărbaţi s-au luat la harţă din cauza unei femei VIDEO

Răfuială ca în filme între doi bărbaţi din Capitală. S-au certat din cauza unei femei, iubita unuia dintre ei, iar celălalt a scos un pistol şi a tras. Din fericire, era o armă cu bile de cauciuc, iar victima nu a fost rănită grav. Agresorul a încercat să fugă de la locul incidentului, dar poliţiştii l-au prins în scurt timp.

RomaniaTV.net
08 sept. 2012, 05:39
Împuşcături în Capitală: Doi bărbaţi s-au luat la harţă din cauza unei femei VIDEO

Răfuiala a avut loc aseară, în cartierul Berceni din Capitală. Cearta a pornit de la iubita agresorului, care a avut o dispută cu celălalt bărbat. De aici, şi până când victima a fost împuşcată nu a mai fost decât un pas.

„Ce o fi avut cu băiatul asta nu pot să imi dau seama, problema e că a vrut să îşi facă singur dreptate”, a spus un martor la scandal. „E posibil pentru o femeie să faci aşa ceva? N-a jignit-o, nu i-a zis absolut nimic, nimic”, precizat o femeie din zonă

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au prins agresorul chiar în timp ce încerca să fugă. „Pe fondul unui conflict spontan între doi bărbaţi, a avut loc un incident pe strada Spiniş. Se pare că unul dintre cei doi bărbaţi ar fi folosit un pistol cu bile de cauciuc”, a spus subcomisarul Ionuţ Dana.

Bărbatul care a tras a fost dus la audieri la Secţia 16 de Poliţie. Aici anchetatorii au descoperit că bărbatul rămăsese fără permisul de port-armă neletală în urmă cu două luni, tot din cauza unei încăierări. Victima a fost transportată la Spitalul Floreasca, dar starea sa este una bună, cu răni superficiale.