Împuşcături în Franţa, în Toulouse: O persoană a murit şi trei sunt rănite

Un nou schimb de focuri în Franţa, la Toulouse, s-a soldat, duminică seara, cu un mort şi trei răniţi, potrivit presei franceze care citează surse din poliţie.

07 aug. 2017, 09:28
Împuşcături în Franţa, în Toulouse: O persoană a murit şi trei sunt rănite

Un bărbat de 30 de ani a fost răpus în schimbul de focuri şi trei au fost rănite. Incidentul s-a petrecut la un  ansamblu urban din cartierul Mirail, în Toulouse, a mai precizat aceeaşi sursă. Agresorii au folosit, cel mai probabil,  puşti kalaşnikov în acest incident.

Poliţia franceză a confirmat ulterior că a fost vorba despre un schimb de focuri între bande rivale de traficanţi de stupefiante de notorietate publică. După incident, traficanţii s-au făcut nevăzuţi, potrivit 7sur7.be. 

Citeşte şi Alertă la Paris! Un bărbat a fost arestat după ce a forţat unul dintre controalele de la Turnul Eiffel şi a strigat „Allah Akbar”

Acesta este cel de-al doilea incident mortal în aproximativ o lună, în acest cartier. În data de 3 iulie 2017, un bărbat a fost ucis şi şapte răniţi. Locuitorii din zonă au afirmat că au auzit peste 30 de focuri de armă. În acel incident, agresorul s-a deghzat, îmbrăcând o „burqa” (vestminte islamice pentru femei), iar arma fusese disimulată într-o poşetă de mână.