ÎMPUŞCĂTURI în plină stradă, în Bucureşti: Doi oameni au fost răniţi

Incidentul s-a petrecut, sâmbătă seara, în sectorul 5 al Capitalei, în jurul orei 20.15. Una dintre victime a refuzat internarea, cealaltă a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni.

RomaniaTV.net
08 sept. 2012, 17:54
ÎMPUŞCĂTURI în plină stradă, în Bucureşti: Doi oameni au fost răniţi

Un conflict între mai multe persoane a avut loc în plină stradă, în sectorul 5 al Capitalei. În urma incidentului, doi bărbaţi au fost răniţi.

Medicii SMURD au intervenit imediat. Una dintre victime a fost internată, cu răni în zona coapsei, în timp ce al doilea bărbat a refuzat internarea. Ambele persoane implicate în conflict au în jur de 30 de ani. În conflict au fost folosite pistoale cu bile.

Medicul Bogdan Opriţia, coordonatorul SMURD Bucureşti, a declarat pentru România TV: „Ambele victime au rezultat în urma unor agresiuni cu arme de foc cu bile. Una prezenta nişte exfoliaţii la nivelul extremităţii cefalice, conştientă,  a refuzat internarea. Cealaltă victimă, tot un bărbat, prezenta o plagă împuşcată la nivelul coapsei şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Bagdasar Arseni„.

Conflictul a adunat la faţa locului aproape 100 de persoane, recalcitrante, astfel că a fost necesară intervenţia jandarmilor şi poliţiştilor pentru a linişti spiritele.

De altfel, reprezentanţii autorităţilor au percheziţionat mai multe persoane, iar asupra uneia au fost găsite o sabie şi un cuţit, astfel că a fost dusă la poliţie, pentru a i se întocmi dosar pentru port ilegal de armă albă.