Împuşcături într-o şcoală din SUA. Trei răniţi grav, unul în stare critică. Suspectul a fost arestat

Cel puţin trei persoane au fost rănite într-un incident armat petrecut la o şcoală din statul american Wisconsin, în timpul petrecerii de absolvire a studiilor, informează presa americană.

24 apr. 2016, 08:13

Incidentul s-a produs în jurul arei locale 23:00, la sfârşitul ceremoniei de absolvire a studiilor, informează BNO news.

Cel puţin trei persoane au fost rănite în împuşcături, între care una se află în stare critică. Balul de absolvire era organizat de Liceul Antigo, din nordul statului Wisconsin. Incidentul a fost confirmat de către şeriful din comitatul Langland, potrivit WSAW News.

Citeşte şi ATAC ARMAT la o şcoală din SUA, comis de un elev de 13 ani. Doi copii sunt în stare critică

În clădirea şcolii s-au auzit mai multe împuşcături. Şcoala a fost închisă şi elevii nu vor fi evacuaţi până când zona nu va fi securizată. Numai părinţilor li s-a permis să intre în incinta şcolii, pentru a-şi regăsi copiii, potrivit anchetatorilor.

Spitalul Aspirus Langlade a confirmat presei că trei pacienţi au fost aduşi la spital, unde primesc îngrijiri medicale.

Nu se ştie deocamdată care au fost mobilul atacului. Poliţia din Wisconsin a anunţat că un bărbat înarmat a fost prins. El se află în custodia poliţiei. Suspectul a folosit o puşcă.

Toţi elevii care participau la eveniment au fost evacuaţi în siguranţă din şcoală.