Împuşcături la o şcoală din Alabama: Un student a fost ucis şi altul, rănit

O tânără de 17 ani a fost ucisă şi un băiat, tot de 17 ani a fost rănit, miercuri, la un liceu din Alabama, au informat autorităţile americane.

08 mart. 2018, 09:09
Împuşcături la o şcoală din Alabama: Un student a fost ucis şi altul, rănit

Poliţia investighează cazul pentru a determina circumstanţele în care s-a produs faptele soldate cu moartea unei eleve de 17 ani şi rănirea altul tânăr de aceeaşi vârstă, scrie presa american.

Tragedia s-a produs în jurul orei locale 03:30 p.m la Liceul Huffman.

Şeful Poliţiei, Orlando Wilson,a declarat că s-a deschis o anchetă asupra incidentului pentru a se afla circumstanţele în care s-a produs tragedia, inclusiv probe cu martori şi eventuale imagini de pe camerele de supraveghere cu care este dotat liceul, potrivit nbcnews.go.com.

„În momentul actual, considerăm tragedia ca fiind accidentală”, a ţinut să precizeze şeful poliţiei, în cadrul unei conferinţe de presă. „”În momentul de faţă avem o mulţime de întrebări fără răspuns”, a continuat el. De asemenea, până în momentul de faţă poliţiştii bănuiesc faptul că incidentul a fost provocat de o persoană din interiorul instituţiei de învăţământ. 

Citeşte şi Atacuri cu arme de foc în instituţii de învăţământ: Un profesor a fost reţinut după împuşcăturile de la un liceu

Deocamdată, nicio persoană nu a fost reţinută, iar numele celor două victime nu au fost date încă publicităţii.

Investigaţiile continuă însă la Liceul Huffman High, din nord-estul statului Alabama, poliţiştii audiind mai mulţi studenţi despre tragedie.

La rândul său, Primarul din Birmingham, Randall Woodfin, a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că studenta de 17 ani urma să împlinească luna viitoare 18 ani şi îşi dorea să devină asistentă medicală.