În ce vilă de protocol se va muta Klaus Iohannis

Klaus Iohannis i-ar putea lua locul lui Traian Băsescu nu doar la Cotroceni, ci şi în vila de protocol din Floreasca. Preşedintele ales ar putea locui, în următorii 5 ani de mandat, la Vila Lac 3, actuala reşedinţă prezidenţială, însă există şi alte opţiuni.

28 nov. 2014, 13:37
În ce vilă de protocol se va muta Klaus Iohannis

Potrivit România TV, Klaus Iohannis ar putea să locuiască în faimoasa vilă Lac 3 pe care familia Băsescu a ocupat-o vreme de 10 ani şi care trebuie eliberată până la finalul lui februarie.

Traian Băsescu a cerut deja o altă locuinţă de protocol de la stat, dar nu a primit încă răspuns din partea Guvernului. Dacă familia Iohannis vrea să rezolve cât mai repede problema mutării la Bucureşti, există opţiuni chiar mai atractive decât actuala locuinţă a lui Traian Băsescu.

Ponta: Nu e nevoie de pact de coabitare cu Iohannis. Nu am ostilitatea pe care o am faţă de Băsescu

O variantă ar putea fi Vila Lac 2, de doua ori mai mare decat actuala locuinta a presedintelui, si care are curte impresionanta, piscina, tablouri ale unor pictori celebri.

Vila Lac 2 a fost folosită, în ultimii ani, pentru cazarea oaspeţilor de seamă care au vizitat ţara noastră. Impresionanta reşedinţă a fost construită în 1963 din ordinul liderului comunist Gheorghe Ghiorghiu-Dej şi are peste 2.000 de metri pătraţi. Ea a intrat, de curând, în renovare.