În ce măsură pot agresa bărbaţii, în funcţie de zodia chinezească

Potrivit Horoscop.Onlines.ro, zodiacul chinezesc poate raspunde celor mai personale intrebari, ajutand o persoana sa vada dincolo ceea ce afiseaza jumatatea sa. Este foarte important ca o femeie sa stie in ce masura isi poate exprima agresivitatea barbatul de care tocmai ce s-a indragostit, deoarece ceea ce azi este doar lapte si miere, maine se poate transforma in cel mai negru cosmar. Cunoscand anumite caracteristici ale zodiilor, se pot evita momente neplacute din viata.

RomaniaTV.net
08 iun. 2017, 20:33
În ce măsură pot agresa bărbaţii, în funcţie de zodia chinezească

Cat de agresiv poate fi barbatul de care te-ai indragostit

Sobolanul

Nativii nascuti in anul Sobolanului au un sarm deosebit, dar sunt si destul de agresivi. In orice horoscop chinezesc, Sobolanul este descris ca fiind unul dintre cele mai violente semne al zodiacului. In situatiile in care sunt provocati foarte mult, nativii isi pot exprima mania in cele mai agresive moduri. Pentru a se impune, mai ales daca stie ca are dreptate, nu va evita violenta fizica. Odata ce se calmeaza, Sobolanul se intoarce la starile de bucurie si calm.

Bivolul (Boul)

De regula, nativul Bivol ajunge cu greu sa fie atat de furios incat sa se exprime violent prin lovituri fizice, insa acest lucru nu inseamna ca nu este in stare sa pedepseasca persoana care i-a gresit prin privatiuni materiale, vorbe taioase menite sa loveasca mai mult decat o palma, izolarea persoanei respective, priviri incarcate de usa s.a.m.d. Bivolul este rece si calculat insa cand este furios atacul sau poate fi devastator.

Tigrul

Intr-un zodiac chinezesc, despre Tigru se spune ca s-a nascut sa fie lider. Acesti nativi sunt deseori impulsivi, dar putine lucruri ii pot aduce in pragul nebuniei, intre acestea: ingradirea libertatii, prostia umana si lipsa de loialitate. Cu toate acestea, un Tigru rar devine violent fizic sau verbal, preferand sa se indeparteze de persoana care il provoaca fara a interveni. Sunt si cazuri in care argumenteaza furios. Paradoxal, Tigrul isi exprima furia pus in fata unor lucruri banale si mai putin in fata unor situatii complexe care il deranjeaza foarte mult.

Iepure

Intr-un horoscop chinezesc, Iepurele este descris ca fiind unul dintre cele mai delicate animale dintre cele 12. Cu toate acestea exista doua tipologii nativi Iepure. O parte dintre acestia isi exprima furia teribila, iar cealalta parte nu se exprima agresiv nici macar verbal. Ambele tipologii sunt usor de jignit, dar rareori se intampla sa se exprime prin reactii agresive cu violenta fizica. La reactii impulsive insotite de lacrimi, Iepurii devin confuzi sau se destabilizeaza si isi controleaza furia. Acesti nativi nu sunt razbunatori, dar se simt victimizati.

Dragon

Dragonul este cel mai impulsiv semn din zodiacul chinezesc. Foarte agitat si iritat atunci cand ceva ii displace, Dragonul striga si tipa precum un razboinic pentru a-si paraliza adversarul. In unele cazuri, se poate exprima prin violenta fizica cu pumni sau palme. Chiar si cea mai mare furie a Dragonului trece foarte repede. De asemenea, acest semn nu poarta ranchiuna.

Sarpe

De obicei, linistit si calm, Sarpele va fi scos cu greu din ale lui, insa atunci cand este amenintata securitatea sau integritatea proprie sau a persoanelor importante pentru el, Sarpele isi va dezlantui furia animalica fara sa tina cont de consecinte. Pasionat si razbunator, Sarpele isi va pastra starea de furie pentru multa vreme si nu va uita usor. Femeia din viata unui Sarpe trebuie sa stie ca acesta are reactii violente cand este vorba despre infidelitate.

Calul

In zodiacul chinezesc nativii din zodia cal sunt descrisi ca fiind mereu activi si energici. Agresivitatea acestor nativi este de regula doar de natura verbala. Le place sa intre in lupte atunci cand sunt provocati si le place sa fie ironici. Pot fi cruzi dar fara a face uz de arme. Acesti nativi nu vor fi niciodata violenti cu o femeie. De regula se supara cand nu sunt luati in serios, cand le este insultata inteligenta sau cand sunt atacati verbal. Istetimea care caracterizeaza zodia ii ajuta sa castige polemicile in care sunt implicati doar prin dialog.

Oaia

De regula, in viata de zi cu zi, nativii din zodia Oii, atunci cand sunt ofensati, se retrag in cochilia lor fara a vorbi cu persoana care i-a provocat timp de zile sau saptamani intregi. Oaia poate sa agreseze o persoana doar prin insuflarea sentimentului de vina. Nativii acestei zodii nu sunt violenti cu femeia din viata lor, cu copiii si, in general, cu oamenii foarte apropiati, nici macar daca sunt provocati de catre acestia.

Maimuta

Nativii din aceasta zodie sunt foarte usor de iritat. Tot ceea ce pune sub semnul intrebarii, autoritatea sau demnitatea personala a unei Maimute determina reactia acesteia. Acesti nativi nu se opresc pana cand ideile lor nu sunt recunoscute si acceptate, fiind combativi si neobositi. Desi sunt dusmani de temut si in cazul acestora cruzimea are limitele sale, Maimutele fiind marinimoase dupa ce le trece furia. Violenta fizica si verbala in cazul Maimutelor sunt deseori prezente atunci cand acestea sunt foarte suparate.

Cocosul

Un Cocos va incerca sa controleze reactiile celorlalti, iar daca acestia nu se vor supune si nu vor fi convinsi cu vorba buna, vor ataca atat fizic cat si verbal. Critica unui Cocos poate fi coplesitoare si devastatoare. Desi pot reactiona impulsiv, Cocosii masoara intotdeauna consecintele faptelor lor. Daca afla ca sunt inselati, Cocosii vor da frau liber furiei si vor reactiona urat.

Cainele

Temperamentul unui caine nu este violent sau impulsiv. Acesta isi arata foarte rar mania, insa de regula incearca sa rezolve toate problemele cu diplomatie. Cu toate acestea exista Caini care fac uz de violenta fara scrupule daca stiu ca doar asa pot iesi invingatori intr-o situatie. De regula, sunt scosi din sarite cand le este amenintata imaginea publica sau cand sunt tratati cu badaranie.

Porcul

Porcul este cel mai iritabil si razboinic semn al zodiacului chinezesc. Furia ii determina sa fie distructivi. In momentele de nervozitate maxima, atacul Porcului are o forta coplesitoare, acesta folosind fraze jignitoare si ascutite. Porcii sunt rautaciosi si neiertatori si cred ca au intotdeauna dreptate. Acestor nativi nu le place sa-si exprime furia in public, insa isi vor ataca victima cand aceasta se asteapta mai putin.