Mama poliţistului Bogdan Gigină, mesaj TULBURĂTOR pe Facebook. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus înainte de a muri

Mama poliţistului Bogdan Gigină, Carmen Gigină, rememorează într-o postare pe Facebook ultima convorbire avută cu fiul său în urmă cu un an, înainte ca tânărul să moară într-un accident de motocicletă în timp ce se afla în coloana care îl însoţea pe Gabriel Oprea. "Mama, nu-ţi face griji, ne auzim când mă retrag", a fost răspunsul lui Bogdan după ce mama sa i-a spus că e îngrjorată că el încă este în teren, iar afară ploua abundent.

20 oct. 2016, 16:39
Mama poliţistului Bogdan Gigină, mesaj TULBURĂTOR pe Facebook. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus înainte de a muri

„În urmă cu un an, la această oră am vorbit cu Bogdan pentru ultima dată. Mi-a spus că nu s-a retras din teren, că o va face. Eram îngrijorată pentru că ploua abundent. Mi-a răspuns doar «Mama, nu-ţi fă griji, ne auzim când mă retrag»”, relatează Carmen Gigină în postarea scrisă în jurul orei 17.40.

Aproximativ 50 de poliţişti de la Brigada Rutieră, printre care şi tatăl lui Bogdan Gigină, au aprins, joi, lumânări în locul unde, în urmă cu un an, tânărul agent şi-a pierdut viaţa în dispozitivul de însoţire a maşinii vicepremierului Gabriel Oprea.

Tatăl lui Bogdan Gigină, agentul şef principal Cornel Gigină, care este şi el poliţist la Brigada Rutieră, a participat la comemorare în uniforma de serviciu.

Poliţiştii au aprins lumânări şi au rostit o rugăciune în memoria colegului lor care şi-a pierdut viaţa în urmă cu un an, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, în timp ce deschidea calea dispozitivului de însoţire a vicepremierului Gabriel Oprea.

„Bogdan a fost colegul nostru, pentru noi încă este colegul nostru care a plecat într-o misiune din care nu s-a mai întors. E o zi tristă şi am zis să-i cinstitm memoria venind aici, mergând la cimitir să comemorăm ziua în care s-a întâmplat evenimentul ăsta nefericit”, a declarat Valentin Rîciu, preşedintele biroului Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Poliţiştii au spus că, deşi ancheta durează de un an, e important că se lucrează cu minuţiozitate, astfel încât adevăraţii vinovaţi să răspundă. CITEŞTE ŞI: Mama poliţistului Bogdan Gigină: Gabriel Oprea nu cunoaşte sensul cuvântului „demnitate”