Încă o echipă din Liga 1 în pragul desfiinţării: Jucătorii au fost evacuaţi din case

Mai mulţi jucători din lotul Vasluiului au fost evacuaţi din apartamentele în care locuiesc. Directorul sportiv al clubului, Cătălin Popa, le-a transmis acestora să meargă să stea la hotelul Racova pînă la rezolvarea problemelor. "Acolo nu ne asigură nimeni, nimic. Nicio masă, măcar. Noi avem mîncarea în frigider. Ce facem, o aruncăm pe toată?", a sunat refuzul categoric al acestora.

16 apr. 2014, 14:24
Încă o echipă din Liga 1 în pragul desfiinţării: Jucătorii au fost evacuaţi din case

Haosul continuă la Vaslui! Porumboiu l-a anunţat pe Liviu Ciobotariu că jucătorii nu vor primi niciun ban, astfel încât aceştia au decis ca joi să depună memorii pentru a deveni liberi de contract. Mai mult, la antrenamentul de miercuri, jucătorii nu au făcut mişcare decât zece minute, oprindu-se apoi şi anunţând staff-ul tehnic că nu-şi vor mai relua pregătirea. Totul a pornit de la refuzul lui Porumboiu de a le achita acestora prima promisă pentru victoria cu Steaua, dar şi o parte dintre salariile restante, aşa cum s-a stabilit înaintea meciului din Ghencea.

Jucătorii au protestat şi săptămâna trecută, cînd nu au vrut să se prezinte la meciul cu roş-albaştrii. Până la urmă, au plecat de la Vaslui în ziua meciului şi au învins Steaua cu 1-0, succes pentru care primiseră promisiuni că le vor fi alimentate conturile cu mai multe mii de euro, promisiune neonorată până la urmă, scrie fanatik.ro