Încă o lovitură pentru Cătălin Măruţă şi Pro TV

Acuzata de fosta iubita a actualului ei sot in emisiunea "La Maruta" de la Pro TV, Lavinia Pintea a decis sa rezolve totul in instanta.

RomaniaTV.net
06 mart. 2015, 07:29
Încă o lovitură pentru Cătălin Măruţă şi Pro TV

Dupa ce a anuntat ca se va casatori cu medicul Laurentiu Carstea, Lavinia Tatomir Pintea, vaduva marelui actor Adrian Pintea, s-a trezit acuzata de o fosta iubita a barbatului, Antoanela Eremencu, ca i-ar fi stricat relatia cu Laur.

Lovitură pentru Cătălin Măruţă şi PRO TV

Invitata in luna noiembrie in platoul emisiunii „La Maruta”, Antoanela a sustinut ca s-a iubit 15 ani cu Laurentiu, care ar fi cerut-o si de sotie, si ca barbatul a parasit-o pentru a incepe o viata noua cu Lavinia.

Foarte eleganta, vaduva marelui actor a precizat exact cum stau lucrurile pentru WOWbiz.ro„Probabil ca este o femeie ranita. Sunt capabila sa inteleg acest lucru. Nu poate trece peste pierderea suferita, ma gandesc! Cel mai probabil, stiindu-ne fericiti, impliniti, incearca sa se razbune discreditandu-ne intr-un mod care mie si viitorului meu sot, ne aduce o grava atingere a imaginii, a reputatiei. Este motivul pentru care vom actiona in consecinta, pe cale legala. Trebuie sa lamurim un aspect important: relatia noastra a debutat la sfarsitul acestei veri, cand Laurentiu era deja, cum spuneam, un barbat liber. Ma simt profund jignita de afirmatiile unei femei pe care nu am cunoscut-o in viata mea si pe care nu am despartit-o niciodata de partenerul ei”, a declarat Lavinia, care s-a si tinut de cuvant in privinta actionarii in instanta.

Cătălin Măruţă îl dă în judecată pe Chilian pentru acuzaţiile aduse: Sunt lucruri cu care nu se glumeşte

Lavinia Pintea si sotul ei au declansat un proces la Judecatoria Sectorului 2 prin care cer daune Antoanelei, dar si lui Catalin Maruta si postului tv care a gazduit emisiunea! Se pare ca totalul despagubirilor pretinse de cei doi, pentru prejudicierea imaginii, se ridica la aproximativ 100.000 de euro!